2789
عنوان

بنظر شما جنسیت جنین با علائم بهم ربط داره یا هرکی فرق میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 67 پست
همون لحظه ک بت بگه پسر تمام درداتو همون جمله میشورنه میبره افتاب رو ی جوردیگ میبینی خودم خیلی دردکشی ...

اره متاسفانه زخم زبون خیلی بده

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیل ما نه حالت تهوع داش نه هیچی سونو هم گفت دختره.... یه عالمه سیسمونی دخترانه امروز صب بچش به دنیا اومده و پسره...... همه ی اینا به کنار من استرس گرفتم نکنه بچشو جابجا کرده باشن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز 31 فروردین با شنیدن صدای قلبت جون دوباره گرفتم منتظرتم عزیزم 🥰❤

من بارداری اولم که پسرم رو باردار بودم تهوع زیاد نداشتم و ویار شوری و ترشی داشتم و حالمم خیلی خوب بود و خوشگل شده بودم

بارداری دومم که دخترم بود حالم خیلی بد بود ویار افتضاح از هیچی خوشم نمیومد بزور یذره شیرینی جات دوست داشتم و زشت شده بودم

زمین تا آسمون بود بارداریام

AriYan🤍AYla❤️ عشقای مامان😍🥰خدایا شکرت🙏🏻🤍

دختردردزیرشکم مال دختردردکمرلاغری مال پسر دختردیربه حرکت میوفتهپسرزودمث ماهی لیزمیخوره البته خواب زن ...

دقیقن.... من حسم میگف پسره

خابم دیدم که دوقلو دارم بعد به یکی از بچه ها اشاره کردم گفتم پسرمو بدین من... مامانم دادش بهم گف از کجا میدونی این پسره....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تمام اینارو ازبرشدم دیگ خواب پسردختر یه معنی میده دختر ولی خواب چاقو ببینی میگن پسر

پس فرقی نداره خواب

خواهرم میگه کمرم درد میکنه زیره دلم جابجا میشه ولی کم و زیاد میشه،میگه بدنم داغه بیشتر....ولی بعضی شبا تب و لرز میکنم.

ولی میانگین بگیری گرمم

از شوری و ترشی بیشتر خوشش میاد البته هنوز اولشه....

همون موقع ک نطفه بسته مبشه ی زن حس شیشمو قوی داشت باشه میفهمه بچه چیه

من از همون اول میدونستم بچم پسره... با اینکه حالت تهوع شدید داشتم و همه میگفتن دختره و خودمم دختر دوس داشتم ولی حسم میگف پسره... که پسر هم شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از همون اول میدونستم بچم پسره... با اینکه حالت تهوع شدید داشتم و همه میگفتن دختره و خودمم دختر دو ...

دقیقن ب این میگن حس شیشموقوی ی زن شناخت کامل ازبدنش داشت باشه میفهمه توبدنش داره چی میگذرع