2789
عنوان

تازه عقد کردم سوال در مورد🔞 دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 93 پست

شما زن و شوهرید و به هم حلال

انجام بدید بره

همیشه رضایت خودت و همسرت تو اولویتت باشه

اینجا جای خوبی برای نظر سنجی و مشاوره نیست

الان دوست دختر پسر رابطه کامل دارن و کسی کاری به حرام و زنا بودنش نداره و اونجا اصلا براشون مهم نیست که شاید پسره ولش کنه بره

ولی در مورد زن و شوهر حساسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خودت بدون اینکه اقا متوجه بشه یا کسی بفهمه برو سلامت بکارتتو بگیر(تنها دلیلی که میگن تو عقد رابطه نداشته باشین اینه که ممکنه اقا بعدا مدعی بشه دختر نبوده طرف) و بعد رابطه داشته باش هیچی نمیشه زنشی 😑

عزیزم مادرتون درست گفتن. نه به لحاظ شرعی. به لحاظ عرفی

شما یک درصد احتمال بده در عقد به دلایل مختلف جدا شید. اگر فکر میکنید نداشتن بکارت در موقعیتهای بعدی ازدواجتون آسیبی ایجاد نمیکنه و براتون مهم نیست خب انجامش بدید.

در غیر اینصورت به همون روابط مشخص دوران عقد اکتفا کنید.

اسم اومد تو شناسنامه تمامه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

اشتباه میکنی!! وقتی هر دو نیاز دارید هرچه سریعتر برید سر خونه زندگیتون.وقت واسه درس خوندن زیاده عزیز ...

به نظرم ازدواج تا قبل از درس خوندن خوب نیست چون آدم دستش تو جیب خودش نیست و شوهره فردا میخواد منت بزاره

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

دختر عمه من دقیقن همین مشگل را داره رابطه کامل داشته تو عقد الان حامله در شرف طلاق 🥺بعدم من قبلش به ...

الان هرچی مذهبی هست ریختن تو تاپیک که بزار حالا که عقدین و محرمید کارتونو انجام بدین دیگه ذره ای به عواقبش فکر نمیکنن 😒🙄🙄🙄

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷