زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه کفش اهنی پات کن بیفت دنبال کار. رزومه بفرست اگهی های کاریابی رو ببین. با خونه نشینی و دعا کار نمیاد در خونه رو بزنه
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
ببین برو تو سایت پونیشا حتما کا پیدا میکنی من به خیلیا تو این۰ا پیشنهاد دام ن ونتیجه گرفتن و اینکه توی اپلیکیشن بازار برنامه کاریشه رو دان کن ا نجا هم کا پیدا میکنی بادر امد خوب و توی سایت ای استخدام هم تبت نام کن مطمینم پیدا میکنی