2777
2789

سلام بچه ها 

من به تازگی عضو شدم.

گفتن اینجا میتونم کمک بگیرم.

دعایی که رد خور نداشته باشه برای شغل میدونید؟

مدتیه بیکارم و ... و تبعات بیکاری رو دارم‌تحمل میکنم که همتون میدونین خیلی بده.

اگه چیزی میدونین بگین ممنونم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

سوره واقعه واس رزقو روزی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کفش اهنی پات کن بیفت دنبال کار. رزومه بفرست اگهی های کاریابی رو ببین. با خونه نشینی و دعا کار نمیاد در خونه رو بزنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
میگن سوره یوسف روالی شکاف دیوارخونه یامسجدبزارید.تابحال نزاشتم

میخام مجرب باشه . یعنی کسی انجام داده باشه.

خسته شدم بخدا از این در اون در زدن .

همه هم قول کار میدن و بعدش میزنن زیرش

[QUOTE=60598254]یه کفش اهنی پات کن بیفت دنبال کار. رزومه بفرست اگهی های کاریابی رو ببین. با خونه نشینی و دعا کار نمی ...[/QUOTEاز کجا میدونی نرفتم ؟؟؟؟ 

مقاتل بن سلیمان..ردخورنداره براهرخواسته ای ک میخوای ردخور نداره شک نکن..بزن تواینترنت دعاش میادصدمرت ...

قربونت بشم جدی میگی

بزنم دعای مقاتل ابن سلیمان؟؟

برای کار؟؟

اخه بعضیا نیت احساسی و ازدواج دارن . من فعلا دنبال کارم.

ببین برو تو سایت پونیشا حتما کا پیدا میکنی من    به خیلیا تو این۰ا پیشنهاد دام ن ونتیجه گرفتن و اینکه توی اپلیکیشن بازار برنامه کاریشه رو دان کن ا نجا هم کا پیدا میکنی بادر امد خوب و توی سایت ای استخدام هم   تبت نام کن مطمینم پیدا میکنی

عزیزم اینا برای شغل و کاره؟

اره ديگه يه گروه ختم قران دارم هر روز ميذاره مثلا سوره حشر 40تا روزي ميخونن هر كي ميخواد اسم ميده مثلا يك بار ميخونه اون گروهيه

شما ميخواي تكي بخوني روزي يك بار تا چهل روز