2789
عنوان

خواهرم بعد سال ها یه خواستگار خوب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 103 پست
عزیزم بهتره وسایل های جدید بگیره هم مرور خاطرات میشه براش با وسایل قدیمی هم اینکه جلوی همسرش بهتره ب ...

ممنون عزیزم

بله خودشم دوست داره وسیله های نو بگیره ولی اونقدر پول نداره بتونه همه چیو عوض کنه

ممنون عزیزم بله خودشم دوست داره وسیله های نو بگیره ولی اونقدر پول نداره بتونه همه چیو عوض کنه

در حدی که براتون مقدوره شما یا مامان و بابا بهش کمک کنید یا قرض بدید یا طلا بفروشه و وسایل رو مختصر تر بگیره میتونه اون قبلی ها هم بفروشه مبلغی دستش میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در حدی که براتون مقدوره شما یا مامان و بابا بهش کمک کنید یا قرض بدید یا طلا بفروشه و وسایل رو مختصر ...

اخه خانوادمم ندارن

همسر من میگه اگه دستم باز بشه کمک میکنم بهش ولی خب جهیزیه خریدن پول زیادی میخواد

تو مشکل روانی داری عزیزم عوض توهین به این و اون رو رفتارت کار کن .. تایپکاتو خوندم مشخصه کلا چجور شخ ...

مطلقه هی هی مطلقه هی هی🤣🤣🤣🤣🤣عخی ازاین مطلقه هایی هستی ک توزندگی این اون میپری مشخصه🤣🤣🤣🤣نفرسوم رابطه دیگرون میشی حتما🤣🤣🤣

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

تو هروقت بیوه شدی،،،دیگه شوهرنکنیاباپیرمرد عروس وداماد دارشوهر کن که حق کسی و نخورده باشیانتقام دوس، ...

من مثله شما زنایه بیوه مطلقه نیستم بپرم تورابطه مردم نفرسوم شم🤣🤣🤣🤣🤣فعلا شماهاهستین ک میپرین🤣🤣🤣

من مثله شما زنایه بیوه مطلقه نیستم بپرم تورابطه مردم نفرسوم شم🤣🤣🤣🤣🤣فعلا شماهاهستین ک میپرین🤣🤣 ...

پلشت دهن خراب،،بروبستری شو تیمارستان اطرافیانت چه گناهی دارن

من شوهرم پیشمه ،،،چرت نگو

خاهراستارتربچه نداشت پس میشه بامجرد ازدواج کنه،اگر داشت نظرم فرق میکرد،،،،،

چرا انقد نفهمی تو،،،،متاسفم

دیگه جوابتو نمیدم

اما هرچی گفتی تمام سرت بیاد سراپابسوزی بیشترازالانت

که انقد توتاپیک همرو ناراحت کردی

هرچی بنویسی،دیگه جواب توابله، خاموشیه سکوته

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

پلشت دهن خراب،،بروبستری شو تیمارستان اطرافیانت چه گناهی دارنمن شوهرم پیشمه ،،،چرت نگوخاهراستارتربچ ...

پلشت خودتی دهن خراب خودت بیشخصیت بیشعور .خواهراستاتر هم یکی مثله شما هوول هاست نفرسوم رابطه دیگرون شده

پلشت دهن خراب،،بروبستری شو تیمارستان اطرافیانت چه گناهی دارنمن شوهرم پیشمه ،،،چرت نگوخاهراستارتربچ ...

گی بخور چسبه دهن وچه بصیک پلشت وچه