2777
2789
عنوان

رو مخ ترین رفتار

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که همش دنبال پاچه گرفتنن

اونایی که پول قرض میگیرن دیگه پس نمیدن

اونایی که خیلی حرف میزنن(بیشتر پیرها اینطورین) 

اونایی که همش آه و ناله میکنن

اونایی که تو اینستاگرام شاخن همشون یه شکلن و حرکتای مسخره میکنن😫🤮

اینکه یه نفر ازت درباره چیزهایی سوال بپرسه که میدونه دلت نمیخواد درباره شون حرف بزنی. ولی مدام وارد جزییات میشه. انتظار داره دروغم نگی بهش.

اینکه یه مطلبی رو توضیح میدی، بعد طرف بازم رو تصور خودش از اون مساله پافشاری میکنه. مثلا میگی رژیم نیستم. ولی باز طرف مقابل میگه شاید به خاطر رژیمته که پای چشمت گود رفته ها!! 

دیدم که میگم.

یا اینکه گوشیت رو میدی طرف یه عکس رو ببینه، یهو میره ته گالریت رو هم در میاره!!!

یا اینکه هی تعارف میکنه بری خونه ش. هرجا میشینه هم با طعنه میگه نمیاین که. ولی یه بار که بگی باشه میام، یهو میگه ببخشید ولی من کار دارم، خونه نیستم!!!

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

منم ازملچ مولوچ غذاخوردن بدم میااااد اووووف شدید😣😣😭😭یکی هم ازاون ادمایی که راحت دروغ میگن یایه حرفی رو برعکس میکنن وبعدتعریف میکنن و میونه چندنفرو بهم میزنن کلا پره تو فامیل

برای سلامتی نی نی جونم صلوات بفرستید.

هورت كشيدن چايي

فين فين كردن بعد عطسه 

زياد حرف زدن بخصوص و بخصوص با صداي بلند حرف زدن 

زرنگي كردن (مثلا)يه عده ادمي كه از رفتار شهروندي و اداب اجتماعي چيزي نميدونن و تو صف نمي ايستن  و ميخوان كارشون همه جا فوري انجام شه 

اينكه بعضي از  خانوم هاي چادري افراطي دچار توهم "خود بنده ي برگزيده ي خدا بيني"هستن 

بي تفاوتي نسبت به اموال عمومي و محيط زيست