2789
باید از خدا کمک بگیری قرآن بخون نماز اول وقتصدقه بدهتوی آب زیارت عاشورا بخون بریز پارچ آب غذادرست می ...

کی گفته زندگی همینه؟؟ چرا بجای فکر چاره ادما رو به تو سری خوردن و دم نزدن تشویق میکنید!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب شما به این بنده خدا راهکار بده. طرز تفکربرده درک نمیکنم.

الان یکی بیاد به تو امر و نهی کنه هیچ اختیاری از خودت نداشته باشی اگه یه وقتم از دستوراتش سرپیچی کردی بزنه لهت کنه اسمشو چی میذاری؟بردگی نیس بنظرت؟

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا با پاهاش میاد روصورتم وایمیسته انقد لگد میزنه تا خون ازگوشم بریزه خنده دارنیست استیکرت گاهی زند ...

وای بمیرم برات چطور تحمل میکنی آخه ؟ چه مرگشه ارث باباشو ازت میخواد

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
هیچ راهی نداری چرا میزنه وحشی حرفش چیه

چون میگم خیانت نکن چون میگم گوشیتو ببینم باکی چت میکنی

بیخیالش سایت جای درد دل کردن نیست

گاهی بعضیا حرفایی میزنن بجای مرحم میشن نمک رو زخم ریپلای زیاد داشتم پس بیخیال

تهدیذم کرده به اینکه با تفنگ منو میکشه یا سرم رو میبره

تفنگ داره؟ چرا این تهدید و کرده؟ چه اتفاقی افتاده بینتون؟

پیش پلیس زرو همینا رو بهشون بگو، بعدم اگه میتونی صداشو ضبط کن وقتی داره تهدید میکنه

چون میگم خیانت نکن چون میگم گوشیتو ببینم باکی چت میکنیبیخیالش سایت جای درد دل کردن نیست گاهی بعضیا ح ...

خب بذار خیانت کنه بذار بره سراغ بییه دست از سر تو برداره چرا به پرو پاش میپیچی؟؟

تو یکی از روستاهای اطرافمون ی اقایی مدام همسرشو با تفنک تهدید میکرد

داداش دختره به یکی پول داد با تفنگ کلاشینکف چهارشنبه شب زد ب پسره و کشتش

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

سکوت کن وقتی عصبی میشه ، رفیقش باش ، یعنی غم مشکلاتش رو نخور و گیر نده که دعواتون شه ، در حدی که تامینت کنه ازش بخوا و تو مسائل دیگه تا جایی که میتونی طرفدار و رفیقش باش حتی اگه داره گند میزنه ؛ تنها چیزی که به ذهنم میرسه

خودتو با جداشدن نجات بده هم از شر اون وهم از شر خانوادت.روی پای خودت بایست

کاش راحت بوداین راه من پانزده ساله پیش رفته بودمش

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍