2789

با احترام چند تا چیز امروز دیدم متوجه شدم واقعا اوضاع شرق خیلی خرابه بدجور زده بالا طوری که مردم دیگه مراعات همدیگرو نمیکنن . من کره وژاپن رومیبینم تو یوتیوب حالا امروز داشتم نگاه میکردم دیدم چند تا کانال پیشنهادی برام اورد رفتم تو یکی از کانال های کره وای بچه ها خیلی بد بود کانالش حتی محدودیت سن هم نداشت دختر و پسر ها خیلی حرفای جنسی میزدن و کارهای جنسی میکردن لباس ها که افتضاح ۳ میلیون هم سابسکرابر داشت باورم نمیشه چرا باید همچین ویدیو هایی بسازن اخه اونم کره ای ها و ژاپنی ها واقعا دیدم به کشورشون خراب شد . تایلند و اون طرفت که خیلی بیشتر اوضاشون خراب تره متاسفانه .

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

بله تو شرق آسیا روابط به شدت آزاد و عجیب هست

حتی بعضی کشورا طبق رسوم قدیمیشون بعد ازدواج هم با رابطه های وان نایت اوکی هستن

اینجوری که یه شغل رسمی و پر طرفدار تو کره و ژاپن هست🚶🏻♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله تو شرق آسیا روابط به شدت آزاد و عجیب هست حتی بعضی کشورا طبق رسوم قدیمیشون بعد ازدواج هم با رابطه ...

وان نایت یعنی چی

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

خب جامعه لاییک همینه دیگه طبیعیه تنها عاملی که باعث میشه ادم خودشو کنترل کنه دین و خداونده

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

خب جامعه لاییک همینه دیگه طبیعیه تنها عاملی که باعث میشه ادم خودشو کنترل کنه دین و خداونده

نکه توی جامعه ای ک شما میگید نمیتونید بچه ی نه سال رپ عقد کنید ؟

نمیتونید هروقت دلتون خواست صیغه بکنید ؟

زمانی که اینترنت نبود دنیا اصالت داشت

دقیقا از زمانی که مردم فکر کردن با برهنه شدن میتونن مخاطب جذب کنن دنیا نابود شد.

بله تو شرق آسیا روابط به شدت آزاد و عجیب هست حتی بعضی کشورا طبق رسوم قدیمیشون بعد ازدواج هم با رابطه ...

خیلی عجیب چندش اور لود برام اخه یوتیوب یه پلتفرم سرگرمی و اموزشی اینجور جور چیزا حتی کامل هم نباشه جاشون تو سایت های پ...ه بعد جایی که محدودیت سنی نداره تو ۹۸ درصد کشورا میتونی وارد بشی . یادمه یه رمان یه دختره میگفت کره ای ها حاضر نیستن مدل لباس زیر بشن خیلی با حیان واقعا دلم میخواد این کانال رو بهش نشون بدم😂😂

نکه توی جامعه ای ک شما میگید نمیتونید بچه ی نه سال رپ عقد کنید ؟ نمیتونید هروقت دلتون خواست صیغه بکن ...

چه ربطی داره دمست عزیز اون خانم راست میگی تقیربا ولی اگه کلی بخوایم بگیم به ذات خود ادم بستگی نداره چه کافر باشه چه مومن

توی ژاپن یه مکان هست به اسم لاو هتل

پسر دخترا یه ساعت اونجارو میگیرن میرن تو کاراشون رو میکنن بعد میان بیرون.قشنگ مکان براشون گذاشتن.

ولی باور کن ایران خیلی بدتره فقط توی خفا انجام میشه

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

توی ژاپن یه مکان هست به اسم لاو هتلپسر دخترا یه ساعت اونجارو میگیرن میرن تو کاراشون رو میکنن بعد میا ...

همه جای دنیا ملت میتونن با دوست پسراشون هتل بگیرن ولی اینکه با فاحشه ها باشن فرق میکنه.