2789
عنوان

کسایی که رفتن انسانی یا دربارش اطلاعات زیاد دارن بیان🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 29 پست
پشیمون نمیشیم منم امروز انتخاب رشته از طریق هدایت تحصیلی بود زدم تجربی بعدریاضی بعد انسانی ولی خودم ...

برای خانما نه تحربی اصلا پشیمونی نداره

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشیمون نمیشیم منم امروز انتخاب رشته از طریق هدایت تحصیلی بود زدم تجربی بعدریاضی بعد انسانی ولی خودم ...

تجربی سخته دانشگاه رفتنش اگه خانواده پولداری داری برو و اگرنه بدرد نمی خورده الان پرستاری آزاد ترمی ۱۰ میلیون هست

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اره روانشناسی هم اگه خیلی معروف بشی درامدش خوبه

میدونی باید یه مطب بزرگ وسط شهر بزنی مرکز شهر خب بعدش بشینی پشت میز این درآمد بالایی میخواد اون وقت ادم هست میریزه دورت درآمدش اون موقع خوبه و باید خیلی مهارت داشته باشی چه رشته هستی عزیزم 💖

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

میدونی باید یه مطب بزرگ وسط شهر بزنی مرکز شهر خب بعدش بشینی پشت میز این درآمد بالایی میخواد اون وقت ...

من متاسفانه رشته خوبی قبول نشدم مهندسی محیط زیست

میخوام دوباره کنکور بدم 😭

تجربی سخته دانشگاه رفتنش اگه خانواده پولداری داری برو و اگرنه بدرد نمی خورده الان پرستاری آزاد ترمی ...

بابام حقوق بگیر متوسط روبه بالا ۱۰۰ حقوقش میگه حمایتت میکنم توفقط بتون وتلاش کن نمیدونم خودم هم خیلی دوست دارم

من متاسفانه رشته خوبی قبول نشدم مهندسی محیط زیست میخوام دوباره کنکور بدم 😭

انشالا که موفق باشی عزیزم برات آرزو میکنم بهترین رشته رو قبول شی و آینده ای درخشانی پیش روت باشه 🤎🧡🤲🏻

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بابام حقوق بگیر متوسط روبه بالا ۱۰۰ حقوقش میگه حمایتت میکنم توفقط بتون وتلاش کن نمیدونم خودم هم خیلی ...

پس خدا رو شکر میرسانید دانشگاه ازاد بری من بابام کار گر زیاد اوضامون تعریفی نداره بخاطر همین خیلی اذیت میشم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
پس خدا رو شکر میرسانید دانشگاه ازاد بری من بابام کار گر زیاد اوضامون تعریفی نداره بخاطر همین خیلی اذ ...

خدارویی رسون بابای من کارگروه یه زمانی مادرم هم قناعت میکنه خیلی آرزوش موفقیت بچه هاش وبه فکر آینده از همه خواستار هاشون میزنن خدارو شکر این چندسال اخیر کار خوب گیرش اومد وموفق شد بهترین نصیبت بشه

من انسانی خوندم رشته خوبی نیست برای دختر ها مخصوصا تو دانشگاه دستت بسته هست درساش چرت و پرت هست

ممنونم از نظرتون ،اما آینده خوب و عالی مخصوصاً توی فرهنگیان داره به نظرم