2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست

خونه خودت بودی جنین سقط شد؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

جنسیتش معلوم نشده بود؟طبیعی باردار شدی یا با دارو

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شش ماه گذشته احساس میکنم باردارم واسم دعا کنید

الهی آمین

نه بیمارستان....نپرسیدم چی بود بهم ریخته بودم

😔😔😔😔😔😔

سلام عزیزم هستی؟منم این اتفاق برام افتاد😭 واسه شما دلیلش چی بود؟بعد باردار شدی؟

سلام عزیزم نمیدونم علتشو اره یه دختر 4 سال ونیمه دارم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
سلام عزیزم هستی؟منم این اتفاق برام افتاد😭 واسه شما دلیلش چی بود؟بعد باردار شدی؟

شش ماه بعد دوباره باردار شدم البته سه ماه که بعد سقط جلوگیری کردم بعدش رفتم تواقدام

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
شش ماه بعد دوباره باردار شدم البته سه ماه که بعد سقط جلوگیری کردم بعدش رفتم تواقدام

ان شالله صاحب بچه سالم وصالح بشی🤩

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم