2789
عنوان

اونروز رفتیم یه عروسی خواهر شوهرا مجال به عروس ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 68 پست
عروس چقدر پخمه بوده 🙄

عروس خواهر نداشت خودشم سنش کم بود تو انتخاب خیلی چیزا دقت نکرده بود با اینکه خود خیبلییی خوشگل بود ولی میکاپش خوب نبود . با لباس عروس پوشیده موهاشو مدل باز کرده بودن درصورتیکه باید شنیون بسته میزدن یا کساییکه اندامشون تپلیه نباید ژیپون بزرگتر بردارن چون خیلی چاق نشون میده ژیپون بزرگ

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس مگه خودش کور بود ندید چطوری ارایشش کردن؟ خب اونا هم عروسی داداششونه دیگه مثلا شما دوست نداری بچ ...

همینو بگو به خدا

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

حالا منو بگو

شش تا خواهرشوهرم با بچه هاشون همه از دم صورتی خیلی روشن و سفید پوشیده بودن با میکاپ عروس 🫤

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

رقص سه نفره خواهرای داماد؟؟ منطقیه برات ؟رقص چاقو رو یا خود عروس میره یا خواهر عروس

عروس رقص چاقو؟ نه والا یا خواهر عروس هست یا خواهر داماد یا هردو نوبتی

تا حلالا ندیدم خود عروس رقص چاقو کنه

جای عجیبش کجا بود

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

شاید فقط بخاطر عروسی برادرشون خوشحال بودن و قصد و غرض بدی نداشتن

منم خوشم میاد خواهر دوماد تو عروسی برقصه چون خودمم خواهر نداشتم به خواهر شوهرم گفتم یکاری کن عروسیم قشنگتر بشه رقص چاقو و همه چی با اون بود

ولی دیگه یه حدی داره نه اینکه عروس بشینه و فقط خواهر شوهرا نمایش برن وسط تالار

منم خوشم میاد خواهر دوماد تو عروسی برقصه چون خودمم خواهر نداشتم به خواهر شوهرم گفتم یکاری کن عروسیم ...

خب مگه اونا به عروس گفتن بشین ؟؟؟

کاراشون بد نبوده بیشتر داشتن وایب منفی میدادن از آدمای آشغالی که جو خوب و خوش عروسی رو به خشم و کینه و نفرت تبدیل میکنن حالم بهم میخوره

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

حالا قصد بدی نداشتن خواستن مجلس گرم کنن

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

بیچاره خانواده شوهرا....تا بوده همیشه عروس یه تایمی میشینه، مگه عروس همیشه وسط هست....به نظرم سنگ تمام گذاشتند برای داداششون

ذوق داشتن دوست داشتن سه نفری برای داداششون تنهایی برقصن، کی گفته شب عروسی فقط مال عروس و خانوادشه...خانواده دامادم حقی دارن

رقص سه نفره خواهرای داماد؟؟ منطقیه برات ؟رقص چاقو رو یا خود عروس میره یا خواهر عروس

خواهر دوماد هم میره ولی خب ینفر دیگه چخبره ۱۰ دقیقه یکیش برقصه چاقو رو بده اونیکی یبار اون یبار اونیکی یبار بچش🤧