mahboobjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 154 عنوان تو رو خدا جواب بدین حالم خوب نیست.... 278 بازدید | 19 پست سلام خانم های باردار .از ظهر سردرد دارم و ترش معده دارم چکار کنم بهتر شم لطفا راهنمایی کنید هفته ۶هستم 1397/03/10 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105517 تحمل☹ گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همیشه_بهار۱۳۹۷ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 4818 چون سردرد داری جانم بتید بری زایشگاه محلتون چک فشار خونت کنن دور از جون پره اکلامپسی نباشه خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
daryalove عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 708 عزیزم عرق نعناع بخور کاری نمیشه کرد باید بگذره خدا جون دوستم داری؟ مگه من بنده تو نیستم؟
سارگل۴۲۶۲ عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3992 شربت آلمینیوم ام جی مخصوص باردارا رو بخر بخور. استامبنوفن ساده هم برای سردرد مجازه
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105517 چون سردرد داری جانم بتید بری زایشگاه محلتون چک فشار خونت کنن دور از جون پره اکلامپسی نباشه هفته ششه تازه .پره نیست که..واسه اول بارداریشه گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
mahboobjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 154 از ظهر دارم تحمل میکنم کلافه شدم میترسم برم الان کلینیک یه دارو بده برای نی نی مضر باشه
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 سعی کن بعد خوردن غذا بلافاصله نخوابی و شب شام رو زود بخوری 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
mahboobjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 154 عزیزم عرق نعناع بخور کاری نمیشه کرد باید بگذره عرق نعنا ضرر نداره چقد بخورم؟؟
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4576 تحمل کن عزیزم. غذا ها رو با حجم کمتر در تعداد وعده های بیشتر بخور مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
همیشه_بهار۱۳۹۷ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 4818 از ظهر دارم تحمل میکنم کلافه شدم میترسم برم الان کلینیک یه دارو بده برای نی نی مضر باشه ... ببخشید ولی اونی که توکلینک هست یه عمر درس خونده عقل فهم هم داره بگو بارداری خودش میدونه چکار کنه خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
عشقم_خودم عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 93 ببین چی خوردی ترش کردی دیگه اونو نخور.من یه مدت لبنیات میخوردم ترش میکردم یاآش وسوپ. من برای سردرد نفس های عمیق میکشیدم و آب میخوردم بدنمو ریلکس و شل میکردم مثل مراقبه ، خوب بود زود قطع میشد.
mahboobjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 154 چون سردرد داری جانم بتید بری زایشگاه محلتون چک فشار خونت کنن دور از جون پره اکلامپسی نباشه پره چیه تو رو خدا نترسونم
r_horiyeh عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 عرق نعنا نخور من از دکترم پرسیدم گفت نخور چون گرمه قاعده اورهشما هم که اوایل بازداری هستی خدایی نکرده انفاقی نیوفته