2821
2789
من اولی تو اول42دنیا آوردم الان سه سالشه واسه دومی شرایط ندارم وگرنه مشکلی نداره بنظرم

من بچه نمیخوام آخه

اگه بیارم یکی و تمام

اونم گذاشتم بعدا

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب بستگی داره کجا تهیه کنی من خودم از خاله ام گاو داره کره میگیرم ازش روغن کرمانشاهی درست میکنممیرم ...

پنیر چه جوری درست میکنی؟ مدل پنیر کردستان؟

بجای قند شکر چی استفاده میکنید؟

من اولی رو ۳۰ سالگی باردارشدم دومی رو ۴۰ سالگی البته خداخواسته بود ولی بارداری دومم به شدت سختتر از اولی بود سر اولی خیلی سبک بودم همه کارهام رو خودم کردم ولی سر دومی همش بیحال و بی جون بودم بچه هام هر دو دختر هستند الان دختر کوچیکم یک سالشه ولی به شدت باهوش و نابغه هست کاملا مستقله خودش غذاشو میخوره راه میره دیشب خودم باورم نمیشد بهش گفتم برو پوشک بیار عوضت کنم رفت از کشو پوشک آورد دراز کشید ولی امان از دختر اولم هنوز کارهاش رو من باید انجام بدم

پنیر چه جوری درست میکنی؟ مدل پنیر کردستان؟ بجای قند شکر چی استفاده میکنید؟

شیر محلی از خاله میگیرم خیلی پرچرب خوبه وقتی جوشید بهش سرکه سفید میزنم لخته لخته شدن تو کیسه میریزم آبش میگیرم بعد روش یه چیز سنگین به مدت یه ساعت میزارم تا خودشو بگیره بعد تیکه میکنه تو اب نمک میزارم بعد یکی دوروز استفاده میکنم بجای قند شکر خودم انگور میخرم وقتی فصلسه خشک میکنم کشمش میشه کشمش استفاده میکنم یا توت خشک میکنم شکرم قهوه آیی استفاده میکنم اونم برا شیرینی پزی

کشکو چه جوری درست میکنی؟زنبابام یه روش راحت بهم یاد داده

دوغ میزارهای رو اجاق سر میاد بعد تو کیسه میریزم آبش گرفته بشه کمکم بعد شیراز درست میشه

اون شیرازو رو سینی مثل شامی کباب میزاری تا خشک بشه تمام

شیر محلی از خاله میگیرم خیلی پرچرب خوبه وقتی جوشید بهش سرکه سفید میزنم لخته لخته شدن تو کیسه میریزم ...

پنیر محلی کردستان عالیه توپ توپ درست میکنن مال اونا بیست روز میره تو آبو نمک دیگه میکروبی نمیمونه.

عزیزم شکر سرخ امتحان کن قهوهای نه قهوه ای فرق چندانی نداره با سفید شکر سرخ اصل نیشکره

خعععلیییی دیدم همه شونم مثل همه عادی بدون مشکل الان همکارم ۴۵سالشه بچه سوم رو اورد تا لحظه زایمان سر کار بود😂😂😂بچه اش هم ۱۰روزش شد باز برگشت الان هنوز بچه اش یه ماهش هم نیست ولی خودش سرحال و عالیه