2789
عنوان

کار کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 88 پست

تو خونه که میگی خیلی از کارهای خونه با دخترمه..

بیرون خونه هم که توقع داری بچه ۱۳ ساله ۱۲ ساعت برات کار کنه ..

مادر بودن و چقدررررر خوب براش معنا میکنی..

پس فردا که سنش بالاتر بره می دونی چقدررررر دل چرکین میشه ازت؟؟

میفهمی داری به بچه ات چیکار میکنی؟؟

بزار بچگی کنه نه بردگی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه کارگاه خیاطی دارم محیط کاملا زنونست ولی همسرم گفت بره یجایی که نشناسنش خب یعنی اینجا بیاد ...

نه به نظرم ببر کارگاه خودت

یه کسی. که سخت گیره ، بگو حواسش بهش باشه تا از زیر کار در نره

تو خونه که میگی خیلی از کارهای خونه با دخترمه..بیرون خونه هم که توقع داری بچه ۱۳ ساله ۱۲ ساعت برات ک ...

نگفتم کارهای خونه با این دخترمه با اون دخترمه که خودش علاقه داره

و ۲۱سالشم هست

انقدری هم علاقه داره که حتی بیرون خونه کار داره میگه مامان مثلا نهار نزاری ها خودم میام میزارم یا قبلش میپزه بعد میره

به حرفه منم نیست خودش دوست داره

نه به نظرم ببر کارگاه خودتیه کسی. که سخت گیره ، بگو حواسش بهش باشه تا از زیر کار در نره

والا اولش میخواستم همینکارو بکنم

هنوزم بر همین نطرم

بالا ترم گفتم همسرم یکم مخالف بود

باز ببینم اگر اوکی نشه با این اوضاع میبرمش همونجا

والا اولش میخواستم همینکارو بکنم هنوزم بر همین نطرم بالا ترم گفتم همسرم یکم مخالف بود باز ببینم اگر ...

بعضی کاربرای اینجا عصبی و تعصبین ، ولشون کن

به نظرم تو این سن ، جای دیگه نزار کار کنه

کار سنگین هم نده بهش

ببر سر کار خودت ، یه کار سبک بده ،ماهیانه هم یه پولی بهش بده ، حساب باز کن براش ، بریز اونجا ، جمع کنه چیزایی که میخواد و بخره

سن حساسیه ، تو جمع غریبه نزار کار کنه

عین خواهر دارم میگم بهت عزیزم ، ۱۲ ساعت کار برای این سن مناسب نیست🌹

بعضی کاربرای اینجا عصبی و تعصبین ، ولشون کنبه نظرم تو این سن ، جای دیگه نزار کار کنهکار سنگین هم نده ...

اره واقعا یجوری مخالفت میکنن و عصبی میشن انگار دایه مهربان تر از مادرن

اره خب ۱۲ ساعت که زیاد هست

خودم چند بار تو همین تاپیک گفتم نیست که بگم فقط حرفه من باید ۱۲ساعت باشه کمم هست

نه منم میگم زیاده

حالا یکاریش میکنم

اصلا کارگاه خودم که باشه خودمم که نرم باز خیالم راحت تره

همه خدمه و پرسنلو میشناسم

از هر نظر بهتره

مشخصه کاملا

ولش کن بابا این تاپیک رو زده یل میخاد پربازدید بشه یا شاید مادر واقعی این بچه نیست و ی دشمنی باهاش داره گرچه میشناسم کسایی رو که مادر واقعی بجه هم نیستن ولی با عشق بچه رو بزرگ میکنن ...بچشو کرده کودک کار به کارش هم افتخار میکنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤