2777
2789
ان شاا...،عزیزم ب من گفت ده روزبعدازاینک ازامپول اچ سی جی گذشت بخورم،ک۳۰تادونه دادبوددوروزک تموم شد

وای کاش مامان بشی 😍 

واسه منم دعا کن 

اگر باردار بودی بیا بگو 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم ان شاا... شماهم مامان بشی😍

سلام دوستم 

ببخشید تجربتون از موتیلیتی و فرتیل اید چطوره؟؟

برای کم تحرکی؟؟

هر دو حتما باید کنار هم مصرف بشن؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
منم شنبه هفته آینده انتقال دارم خیلی استرس دارم الانم دارم قرص فرتیلcmاستفاده میکنم توروخدا بگید چکا ...

سلام منم تو سیکل انتقال هستم دکترم گفته این کپسول رو بگیرم .البته گفته ۳۰ عدد .اما بسته هاش ۹۰ تایی هست .

از کی داری می خوری

یا امام رضا

سلام بچه ها ببخشید این قرص رو ک مصرف کردید دلپیچه و ببخشید اسهال هم داشتید؟ من حدود ی هفته اس مصرف می کنم.

از روز مصرف دلپیچه شدید گرفتم عصرش و از فردا خیلی عذر میخوام روزی ی مرتبه دارم اسهال رو. امروزم ک سرپا ک می ایستم سرگیجه دارم همش و چشمم سیاهی میره.

می خواستم ببینم از شما ها کسی اینجوری بوده یانه؟ ربطی به قرص داره یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم،من ک نداشتم این علائم رو

ممنونم ک جواب دادید. ی مقدار دردای نامتعارف دارم و سرگیجه نمیدونم از چیه. تو نتم گشتم اصلا عوارض نزدن برا این قرص

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱