gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 35 عنوان کمکم کنید 109 بازدید | 20 پست بین دونفر گیر کردم. یکی 7سال بودم باهاش. خاستگاری نکرده هنوز. بعد رفتم بایکی دیگ یسال هست. حالا قبلی ول نمیکنه. عذاب وجدان دارم ولش کردم چکارکنم دیروز | 17:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 7818 حداقل با بدبخت کات میکردی بعد میرفتی سراغ اون یکی استندبایِ حاجی🙌🏼
khatoonnn عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1901 همزمان با جفتشون در ارتباط نباش کسی ک تو ۷ سال تکلیف معلوم نکرده و نیومده خواستگاری ب درد نمی خوره عذاب وجدان نداشته باش ارتباط کامل قطع کن اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
شیرازجانم عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 744 اینهمه پسرا دخترا رو گول میزدن یبارم دخترا، چی میشه مگه آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 3133 اینهمه پسرا دخترا رو گول میزدن یبارم دخترا، چی میشه مگه دقیقا دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 35 همزمان با جفتشون در ارتباط نباش کسی ک تو ۷ سال تکلیف معلوم نکرده و نیومده خواستگاری ب درد نمی خوره ع ... چکارکنم میاد در خونه. میگ من میخوامت. گفتم خیلی پات موندم. بسه. انگار عادت کردم بهش ی جوریه بعد 7سال بری. دیگ گفتم شاید این جدیدی هم نیاد خاستگاری گولم بزنه. ولی حالا اینم وابسته شده میگ خودکشی میکنم اگر بری. راهنماییم کن ترخدا
مهرkhah عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 668 کارت قشنگ نبوده زاده شیراز و اهل جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی عاشق معلمی و آموزش بدمینتون باز حرفه ای
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 35 اینهمه پسرا دخترا رو گول میزدن یبارم دخترا، چی میشه مگه گول نزدم که 7سال باهمه سختی و لی پولی موندم. خرجی ام نکرد
هلیاااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 1508 اون اگه بگیر بود توی ۷ سال گرفته بود پس ولش کن 💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
هلیاااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 1508 گول نزدم که 7سال باهمه سختی و لی پولی موندم. خرجی ام نکرد اشتباه کردی دیگه پس اشتباهتو ادامه نده 💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 35 حداقل با بدبخت کات میکردی بعد میرفتی سراغ اون یکی ب حالش چ فرقی داره. وقتی نمیومد جلو. کل 7سال گفت بی پولم. باز موندم. هنوزم جوابشو میدم چکارکنم.
شیرازجانم عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 744 گول نزدم که 7سال باهمه سختی و لی پولی موندم. خرجی ام نکرد کلی گفتم آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 35 اون اگه بگیر بود توی ۷ سال گرفته بود پس ولش کن همش میگ پول ندارم ارتباط کامل قط نکردم. جواب ندم میاد درخونه. هی میگ بیرون نباید بری تو مال منی. و دارم تلاش میکنم. ندیدم تلاشی. حالا میترسم دومی هم گولم بزنه. ک بچسبم ب همین دومی. وگرنه بدم میاد. دونفر حرف بزنم
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 35 هر وقت ی درختو دو بار تو جنگل دیدی بدون گم شدی جانم ؟