2789

دانشجو هستش خواهرشوهر یه شهر دیگه،مادرشوهرم یه چند روزی میخواد بره اونجا، الان برا ناهارو اینا اگه بخوام بگم فقط شوهرم بیاد خونمون که زشته پدرشوهرم تنها میشه، بعدم چون شغل بابام یجوریه که فقط آخر هفته ها خونس نمیشه پدرشوهرمم بگم بیاد خب معذبه، بنظرتون باید برم اونجا غذا درست کنم؟یا مثلا به مامانم بگم غذا بده براشون ببرم؟ چون یسری تو نامزدی مامانم غذا که درست میکرد بیشتر میذاشت بعد به شوهرم میگفت بیاد ببره خونشون با باباش بخورن، الان من باید چیکار کنم؟

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه روز برو غذا بپز.یکمم زیاد بپز واسه دو روز بمونه مثلا الویه و کتلت براشون بپز داخل یخچال باشه بخورن یکی دوروزم واسشون غذا بده.میتونی هم ازهمسرت بپرسی ببینی چجوری اوکی هستن.

یه روز خوب میاد

میتونین غذا درست کنین بفرستین براشون

آخه خیلیم زود ناهار میخورن مثلا دوازده و نیم از کارشون که تموم میشن سفره میندازن غذا میخورن، ما تهش دو ناهار میخوریم😂مامانم از شب قبلش باید غذا درست کنه😂

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

هر روز اینکارو بنظرم نکن چون عادت میشه براشون مثلا یکی دوبار برا باباش هم ببر ولی اگه مث خانواده شوهر من بی چشم و رو باشن نکنی بهتره من این کارا رو میکردم والان دوساله جاری گرفتم اصلاااااا یکبار یه همچین کاری نکرد و همش میگن عروسا فلان عروسا بهمان یعنی منم با اون در همون حد دونستن منم کلا تعطیلشون کردم

بعضی چیزا رو برا خودت وظیفه نکن حالا میتونی ی بار غذا درست کنی بدی ببره ن اینکه هر روز و هر وعده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹