2789

بچه ها من ۳ ساله ازدواج کردم با عشق و منطق خیر سرم

من شوهرم و زندگیمون رو دوست دارم

تو این چند سال اون یکم کم طاقتی و عصبی و بی حوصلهگی اخلاقش بود

من برون گرا توقع و حساس تو مسائل عاطفی

یکم زناشویی هم سرد شدم

ما کلا ۵ بار دعوا شدید کردیم

یک ماه بود یک خانمی مهمان ناخوانده اومد قبلش همسرم دلخوری داشت ولی اصلا هیچوقت حرفی نمیزنه کسی بفهمه چشمه ولی بعد اون بدتر

نه حوصله داشت توجهش کمتر شد رابطه نمیخواست

دعوامون شد اینبار پای خانواده من اومد وسط

بابام باهام حرف زد گفت رو چیزایی که حساسه ولش کن گیر هم نده

حالا فکر نکنید گیر خیلی بد میدادم همون توقع و انتظاراتی که داشتم

خلاصه ۳ هفته ما با آقا راه اومدیم

یه شب سر یه بحث کوتاه مسخره عصبی شد

دیگه هر چی بود ریخت بیرون

خانواده من و فقط خانواده پدر و مادرش فهمیدن

من خونه موندم ولی کلامش یکی بود جدا بشیم

خودش هم گیج و منگ بود اصلا نمی فهمید چی میخواد

فقط میگفت من تو چشمش سیاه شدم خونه و زندگیمون هم همینطور

همه این سالها جمع کرده بود تو مغزش فوران کرده بود

هر کی هم باهاش حرف زد فایده نداشت

دیگه هیچی من خونه موندم قصدی داره انجام بده

براش دعا باز کردن گفتن اصلا چشم گوش و روانش سیاه شده

۳ روزه دعا رو گرفتیم امروز اومد به حرف زدن میخواست جدا بشیم

گفت از زمستون به این ور دوستم نداره

بهش گفتم اینا بحران ذهن و قلب مونه درستش می کنیم

بهش گفتم گارد نگیر نسبت به مشاوره باهم میریم از ریشه حل میکنیم و فرصت می دیم

چیزایی که واقعا من رسیدم که اشتباه کردم بخاطر خودم و زندگیمون درستش میکنم

تو این بین میگفت نمیخوام با من اذیت بشی (زمینه افسردگی تو خانواده هست) یا چیزی میگفتم می خرید خونه میومد میخواست تنها نباشم یا ناهار بخورم یه شب درد داشتم رفتیم در مانگاه

تاثیر دعا و انباشت احساساتش هست

نه اینکه دوستم نداره مگه نه؟

بعد کلی حرف قرار شد به فرصت بدیم

نگرانم ارتباطش با خانواده ام با خودم

دوستم خواهد داشت

چند روز دیگه بگم برای مشاوره

بچه ها طوری شده بود نه میتونستم تو چشمش نگاه کنم نه دستش رو بگیری.من از این به بعد چطوری جذبش کنم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم یه چند ماه دور بشو و مشاوره خودت برو یکم رها کن اصرار کردن همه چی خراب میکنه بعدا بیین چی پیش میاد از روانشناس واقعا کمک بگیر دعایی وجود نداره همون افسردگی هست احتمالا

بخدا نفهمیدم چرا اینطوری نوشتی

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم دعا و اینارو ول کن برین مشاوره یا زیر سرش بلند شده یا هرچی اون بهتر میدونه..یکمم زیادی آویزون بازی درآوردی قدرتو نمیدونه بنظرم

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

زن مهمان ناخونده کی بود؟اگه نمیخوادت ولش کن التماسش نکن

جاری

چند سال قهر بودیم

بعد که اشتی هم بودیم خونه هم نمیرفتیم

تا اینکه یه شب بدون اینکه خبر بدن یا دعوت کنیم با مادر شوهرم اومدن

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

به دعا اعتقاد ندارم

اما یه سری مسائل اگه به وقت خودش حل نشه میشه یه زخم

باهم حرف بزنید

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

معمولا توی روابطی که مرد یا حتی زن یهویی سرد میشه و فاصله میگیره و با بهونه های بیخود اسم طلاق میاره ۹۰ درصد پای کسی دیگه وسطه(بر اساس تجربه میگم)

اگر خیلی جدی هست خیلی التماس نکن و به پاش نیوفت چون وقتی مطمئن بشه داره از دستت میده شاید پشیمون شد و برگشت به زندگی

بوسم تورا با هر نفس؛ ای بخت دور از دسترس🍃 «راز عشقش که پس پرده دل است نهان با دف و چنگ عیان بر سر بازار کنم»

عزیزم دعا و اینارو ول کن برین مشاوره یا زیر سرش بلند شده یا هرچی اون بهتر میدونه..یکمم زیادی آویزون ...

نه زیر سرش بلند نشده

اهلش نیست

ما مشکل اصلی مثل خساست خیانت و فقر و اعتیاد اینا نداشتیم

هر چی دعوا میکردیم

این فقط سکوت و حرفی نمیزد

یه دفعه فوران کرد

تو خودش شکست نتونست سروسامان بده

من وابسته هستم

ولی زندگیم ارزش جنگیدن داشت نه سر همچین چیزی مسخره ای

آدمی که میگه گریه نکن تا نبینمت عذاب وجدان بگیرم

یا بخاطر خودت میگم

کلا بهم ریخته