2789
عنوان

هر چی سنتون بابا تر بره دایره ارتباطیتون کوچیک تر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
تو واقعا عکس یکی رو دیگ تاپیکت گذاشته بودی👺من دوستت داشتم گولم زدی🥲

واقعااا؟؟

من همش اون خانومرو از کاربری ایشون تصور میکردم

سرکاری بود ؟

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی💪🏻 عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

من از بچگیم تا حالا با چند نفر بودم کلا

مثلاً با یکی از دوستام ۳۳ ساله با همیم از ۸ سالگی تا حالا

با پنج نفر هم ۲۶ ساله با همیم

کلا ۶-۷ نفر هستیم که یک عمره با هم گذروندیم🥰

خدایا مراقب پدر و مادرم فرزندانم و بقیه عزیزانم باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سی و سه سالمه از سی سالگس نترسید هر چی سنتون بیشتر بشه دیدگاهتون باز تر میشه ارامش بیشتز و بیشتز به زشد شخصی خودتون فکر میکنید

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

چ عالی

من تو20سالگی همین تصمیمو گرفتم

والان ک30سالمه میگم چقد عاقل بودماااا

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

منظور من حذف آدمای سم زندگیه

کلا با کسی که سمی باشه ارتباط نگرفتم

از بچگی عاقل بودم ماشاءالله

بعد از اینهمه سال همه مون ازدواج کردیم هر کدوم بین یک تا سه تا بچه داریم و با هم خوبیم خداروشکر 🧿

خدایا مراقب پدر و مادرم فرزندانم و بقیه عزیزانم باش

کلا با کسی که سمی باشه ارتباط نگرفتماز بچگی عاقل بودم ماشاءاللهبعد از اینهمه سال همه مون ازدواج کردی ...

عزیزم آدمایی که پنهانی سم هستن

کسایی هستن مار تو آستینن

انقدررررر جلوی تو با محبت دوستانه هستن ولی با کاراشون ضربه میزنن یا میخوان خرابت کنن

امیدوارم روزی ایرانی آباد ببینیم🕊️

تو واقعا عکس یکی رو دیگ تاپیکت گذاشته بودی👺من دوستت داشتم گولم زدی🥲

وافعا فیک بود؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دوران ابتدایی کل مدرسه رو می شناختم و باهمشون دوست بودم الان که ۲۹ سالمه حتی چشم دیدن خونواده خودم ر ...

دقیقاااا ،

این تنها شدن یه مکانیسم دفاعیه که نشون میدیم و بخاطر سلامت روح روان خودمونه

امیدوارم روزی ایرانی آباد ببینیم🕊️