2821
2789

منظورم دومی هستش، یه پسر دارم تو ۷ساله، اصلا دوست ندارم دومی رو بیارم نه حوصله نه شرایط😔البته بله خداروشکر خونه داریم ماشین داریم درآمدمون خیلی زیاد نیست اما خب کم هم نیست اما اصلا دوست ندارم دومی رو بیارم قبلاً که پسرم کوچیکتر بود میخواستم اما شوهرم ناراضی بود😐اما الان اون خیلی اصرار داره که باید دومی رو بیاریم وگرنه طلاقت میدم☹️😑فکر میکردم داره شوخی میکنه باهام اما جدی حرف میزنه😔من میخواستم برم سرکار برا خودم برنامه ریختم داره باهام لجبازی میکنه بیشعور😭😭😭😭😭میگه با خانوادت صحبت میکنم که دخترتون برام بچه نمیاره😏خیلی ناراحتم😔نمیدونم چیکار کنم؟ همش میگه بچه تنهاست هیچکسو نداره😑پسرمم بدتر دیگه روانیم کرد😣

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو ماشین جوجه کشی که نیستم برات بچه بیارم توام هیچکاری نکنی فقط بغلش کنی بگی بچه دارم بچه دارم. بگو اگه حاضری همههه کاراشو خودت بکنی ینی نصفه شب پاشی پوشکشو عوض کنی، شیر درست کنی براش، گریه کرد بخوابونیش و منو بیدار نکنی اونوقت شاید راجبش فکر کنم.

عجب چقد بدم از این مردایی میاد ک ما زنا رو دست کم میگیرن فکر میکنن حمال اوناییم...بگو میخوای طلاق بدی طلاق بده خانما تراخدااا نزارین مرداد ایقد ازتون استفاده کنه ما چی ازاونا کمتر داریم ک فکر مکینن هرکاری دلشون میخواد میتونن انجام بدن

بر محمد و آل محمد صلوات

یادمه مشکل داشتید با هم

چی بگم والا

تهش تو اینجور مسائل حرف اون آقا میشه

چه وقتی که بچه نمیخوان

چه مثلا الان که بچه میخواد

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

میخواد زمین گیرت کنه سرکار نری مستقل نشی قوی نشی . کلاااا ببین چجور ادمیه اگه ادم خوبیه تو همه نظرا ،،،باهاش نپیچ . بهرصورت زندگیتون زهر مار میشه . منتها اگه پرعیب و ایراده نه بچه چیه؟همون دنبال کار باش و...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز