خانوما من میخوام یه اتومو بگیرم که بدنه خارجیش هم داغ بشه و بشه موهارو حالت داد و باریک هم نباشه چون موهام بلنده قیمتشم اونقدر زیاد نباشه.. چیزی سراغ داریدد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین یه هفته پیش اره برا منم وزه و خیلی خوب بودهچند روزه صافیش نرفته اصن
مرسیییی
با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔
اتو مو انزو صفحه سرامیکی و بزرگ عالیه هیچ اتو مویی ندیدم مثه این لخت کنه واسه کراتین هم از همین استفاده میکنن فقط اینکه بدنه بیرون داغ نمیشه که گفتی
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️