2789
من نه ثروت می خوام نه علم شرکت نمی کنم دوست عزیز منون که بهم پیشنهاد دادی 🌸🙏💚 ان شالله به خواستت ...

چرا نمیخوای 😅

خوش به حالت حتما داری

درست میشه همه چیز عزیزم

منم پر از غمم

غم بخشی از زندگیه

میشه یه گونی برنج به ما بدی 🤣

نخند حالش خوب نیست

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاش شوخی کن بخنده خوب میشه

کاش با خنده خوب بشه

نمی دونی چی میکشم

خیلی دووم نیارن از این همه درد

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
باهاش شوخی کن بخنده خوب میشه

شاید. امروز حس شوخی ندارم

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

چرا نمیخوای 😅خوش به حالت حتما داری درست میشه همه چیز عزیزم منم پر از غممغم بخشی از زندگیه

پول دارم. ولی این پولی که الان نمی تونه به دادم برسه چه به دردم می خوره

می خوام صد سال سیاه نباشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم راه نجات شما تراپیست برای دو قطبی و ورزش برای فیبرومیالژیاست، سحرخیز باشید، پیاده روی صبحگاهی، سطح استرستون رو کم کنید، کافئین نخورید، شب زود بخوابید و درمان CBT رو شروع کنید

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

در درمان CBT به شما یاد میدن چطوری بیماریتون رو بپذیرید و باهاش زندگی خوبی رو بسازید

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

پول دارم. ولی این پولی که الان نمی تونه به دادم برسه چه به دردم می خوره می خوام صد سال سیاه نباشه

با پولت برو سفر به دیگران کمک کن گره مردم باز کن

علاقه هاتو دنبال کن

برو ورزش

تا بهت حس خوب بده

ای بابا امروز هرکی یه جوریه دیشب نخوابیدین مگه 🤣

بزار ویندوزم بالا بیاد خوب میشم هنوز تو چرتم😂😂

یه روشن خاموشت کنم درست میشی دکمه پاورت کجاست 🤣🤣🤣🤣

لازم نکرده😂