2789
عنوان

سلام بچم حدود شش ماهشه به نظرتون

125 بازدید | 23 پست

دومی رو کی بیارم؟

تازه ۳۱ سالم شده.

سز بودم.

نظرتون درمورد سومی چیه؟ مثلا تو ۳۶، ۳۷ سالگی

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم فعلا رو اولی تمرکز کن میتونی براش گوشی بخری؟ یه آیفون ؟من اگه بودم جای تو ترجیح میدادم همین یک ...

ناز و نعمت به داشتن گوشی آیفون نیست

اینقدرم سطح توقعات بچه هارا بالا نبرید

اینجوری خودشون دیگه هیچ زحمتی به خودشون نمیدن برای بدست آوردن موفقیت.

بنظرم فعلا رو اولی تمرکز کن میتونی براش گوشی بخری؟ یه آیفون ؟من اگه بودم جای تو ترجیح میدادم همین یک ...

اوکی

نه آیفون چیه.مگه خودم آیفون داشتم واسه بچم بخرم...

آره خوبه اینجوری،ولی دوتا باشن بهتره

بعد چجوری تک و تنها نگهشون دارم؟؟؟مخوصا در روز که شوهرم سرکاره.

دست تنها سخته ولی صبر تنها چیزیه که یه مادر لازم داره ..خیلی ها تنهایی چند تا بچه رو بزرگ کردن ..اگه بی اعصابی و حوصله سختیهاشو نداری حتما باید آمادگیشو پیدا کنی ولی هرچی سن بالاتر بره سخت تر میشه توان و انرژی الانت با یه سال بعد زمین تا آسمونه..

هنوز برای دومی زوده ب نظرم ۳ سالش ک شد دومی و بیار و اگ خواستی سومی و بیاری بچه دوم ۳ سالش شد بیار

آخه فاصله سنی هم تا ۳ سال دوس دارم.میخوام اولی که ۳ سالش شد دومی به دنیا بیاد. ۲ تا بسه به نظرم.

دست تنها سخته ولی صبر تنها چیزیه که یه مادر لازم داره ..خیلی ها تنهایی چند تا بچه رو بزرگ کردن ..اگه ...

سختیشو که میتونم بگذرونم،منظورم اینه که مثلا دومی شیر میخواد یا کثیف کرده و گریه میکنه,باز اولی میتواد دسشویی بره یا مثلا غذا بدم بهش.از اینکه هم زمان باشه درگیریاشون اینو میگم.میگم به همه چی شاید نرسه آدم.

آخه فاصله سنی هم تا ۳ سال دوس دارم.میخوام اولی که ۳ سالش شد دومی به دنیا بیاد. ۲ تا بسه به نظرم.

منم نظرم رو دوتاست آمازون خودت گفتی سومی من بهت گفتممن بچه هام ۶سال اختلاف سنی دارن مامانم هرچی گفت زودتر بیار گوش نکردم الان خیلی پشیمونم

حداقل دو سال و نیم بعد دکتر سوال کرده بودم گفت

چه خوب.

منم ۱ سال و ۸ ماه تو ذهنم بود،باز گفتم بزار حداقل دسشویی رفتنو یاد بگیره و ۳ و نیم بشه،بعد دومی دنیا بیاد.که یعنی همون ۲ سال و نیم تو ذهنم بود.

منم نظرم رو دوتاست آمازون خودت گفتی سومی من بهت گفتممن بچه هام ۶سال اختلاف سنی دارن مامانم هرچی گفت ...

راستی میگفت مامانت.

من دوس دارم هم بازی باشن،باهم شاد باشنicon icon icon

دلیل دیگه ام هم اینه که مثلا ۳۵ سالم بشه و اقدام کنم هم سنم بالاتر میره،هم دیگه حوصله این داستانا و سختی و دغدغه هارو ندارم.میخوام یهو پروندشو ببندم،بعدش کم کم بزرگ شن بچه ها ان شاءالله

اوکینه آیفون چیه.مگه خودم آیفون داشتم واسه بچم بخرم...آره خوبه اینجوری،ولی دوتا باشن بهتره

مگه قراره نداشته های ما رو بچه هامونم تحمل کنن؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم