2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداحفظش کنه براتون

ممنون گلم خدا بچه شما رو هم حفظ کنه براتون

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

فدات هم چنین گلم الان دخترم چهارده پسرم چهار سالش

بچه منم ۱۴ سالشه الان

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

دخترم الان مدرسه میره من فقط حسرتش موند برامهم سوت دار هم چراغدار هم اسکیت دار حسرت همش

عزیزمه خداروشکر که فرزندتون سالمه

این شد حسرت آخه دختر خوب دم صبحی چی اومد تو ذهنت آخه

ببین مردم چه حسرتهای بزرگی دارن تو زندگیشون

برای خودت بزرگش نکن مامان مهربون آینده بازم به چیزهایی جدیدی نیاز داره اون موقع عقلش میرسه ببین چی دوست داره اونو براش بگیر

کفش سوتی گذشت و رفت دنیا کلی چیزهای بزرگتر داره

ایشالا بهتون توان و مال بده به سلامتی برای خودتون و بچتون بخرید

عزیزمه خداروشکر که فرزندتون سالمه این شد حسرت آخه دختر خوب دم صبحی چی اومد تو ذهنت آخه ببین مردم چه ...

ممنون مهربون خدا بچه هاتون حفظ کنه و عاقبت بخیر بشن

خدا حفظ کنه امتحانات چجوری. من که خسته شدم

ممنون و همچنین

زمانشون کمه امتحان چهارشنبه که زبان بود هر کار میکرد وارد سایت نمیشد بعدم که وارد شد هر سوالی ۵ دقیقه کارش بود که ثبت بشه یعنی تو نیم ساعت فقط ۸ تا سوال جواب داده بود آخرشم چند تا سوالش موند و بسته شد خیلی ناراحت شد

ببخشید چراغدار و اسکیتی هم براشون گرفتید

چراغدار و سوتی رو سیسمونی بود

اسکیتی رو آره خودمون گرفتیم