2789

من قبلا هم کلی تاپیک زدم حتی دیروز که رو یکی کراش زدم فامیل نزدیک ولی خانواده ها خیلی ساله قطع رابطن و ما خیلی کم همو میبینیم

بعد من پیج اینو دیده بودم ولی هیچ کاری نکرده بودم

بعد پریروز پیجمو باز کرده بودم استوری گذاشته بودم دیدم این استوریم رو سین زده و دوتا پست تو پیج خودش بود از خیلیییی وقت پیش اونارو هم پاک کرد دقیقا بعد این که پیج منو دید و استوریمو سین زد

منم رفتم مثلا تو جایگاه فامیلی فالوش کردم مثلا خواستم بگم تازه پیجتو دیدم و اینا بعد دیدم این استوری گذاشته ولی بک نداده

محتوای استوریش هم این بود که آره اگه تایپ هیچکس نیستی غصه نخور تو سن کم باید رو خودت کار کنی و دختر بازی خوب نی و بخاطر چهارتا داف تمرکزتو از رو خودت برندار

آنقدر حرصم گرفت سریع آنفالوش کردم

حالم خیلی بده مامانم اگه بفهمه خدا میدونه چه بلایی سرم بیاره چون یه بوهایی برده بود و رو این آدم گارد داره

مامان اونم میترسم بره همه جا پر کنه دختر فلانی عاشق پسر منه

آن که او ز غمت دل بندد چون من کیست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند سالته ؟چرا آنفالو کردی ،اصلا اهمیت نمیدادی ،اینطوری خیلی تابلو بازی درآوردی

وای نمیتونستم قبول کنم من اونو فالو داشته باشم اون نه بخاطر کدورتا

خیلیییی حرصم گرفت انگار مثلا من پیش دستی کردم

بعد میترسیدم بره به مامانش بگه همه جا رو پر کنه

چیکار کنم الان ؟

واقعا چه فکری کرده با خودش از نظر شما ؟

وای نمیتونستم قبول کنم من اونو فالو داشته باشم اون نه بخاطر کدورتا خیلیییی حرصم گرفت انگار مثلا من پ ...

فکر کنم یه حدس هایی زده که یه حسی بهش داری میخواسته ببینه تو چی میگی یا چه عکس العملی نشون میدی ، شایدم اصلا منظورش با تو نبوده ،ولی بازم اگر یه درصد منظورش به تو بوده از قدیم میگن دیوار حاشا بلنده تو که زبونی چیزی نگفتی از احساست بهش پس بیخیال ،اگر زمانی گفت چرا آنفالو کردی بگو دیدم تو فالو نکردی منم دیدم صورت خوشی نداره پس آنفالو کردم همین !

نظر اینه که آیا این حس ها و این به اصطلاح کرش ها و ...ارزش ش رو داره اینجوری بعدا اذیت بشی ؟؟

به نظرم در کنار احساسات ، آدم همیشه یه خورده هم منطق تو کارش باشه ، بد نیست .

الان هم کاریه که شده ، دیگه بهش فکر نکنید

اونقدر که فکر میکنی اتفاق مهمی نبود

مهمه بخاطر وجود کدورتا و حرفی که درمیاد و سرافکندگی خانواده نه بخاطر خودم

خودم به درک

الان حس میکنم خانواده سرافکنده شدن

فکر کنم یه حدس هایی زده که یه حسی بهش داری میخواسته ببینه تو چی میگی یا چه عکس العملی نشون میدی ، شا ...

من میدیدمش بهش بی محلی میکردم چندبارم نگاهش رو دیدم و وقتی میدید من دیدم سریع نگاشو میدزدید

الان خواستم مثلا یه چراغ سبزی بدم بگم بدم نمیاد یعنی که اینطوری کرد روان پریش

نظر اینه که آیا این حس ها و این به اصطلاح کرش ها و ...ارزش ش رو داره اینجوری بعدا اذیت بشی ؟؟به نظرم ...

به خدا خرم من آنقدر خریت کردم تو زندگیم الآنم بخاطر همین دلم میخواد بمیرم چون لیاقت زندگی کردن ندارم

بعدم من واقعا فک نمیکردم این کار غیر منطقی باشه یعنی گفتم خب این استوریم رو سین زده من فالوش کنم که بگم تازه پیجتو دیدم و عادی هم باشم

لعنتی نمیدونم چرا همچین حرکتی زد