2789
عنوان

نا پدری ام امشب ازم خواستگاری کرد بنظرتون قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 68 پست

سالهای خیلی سختی و کشیدم گرسنگی کشیدم بی پولی کشیدم...

نصفه روز کار میکردم نصفه روز دانشگاه بودم

مادرم از اول مثل نا مادری سیندرلا بود جای اینکه دست بچشو بگیره همش پز زندگیشو میداد

هرچی میدوام بازم با این شرایط همش عقبم به جایی نمیرسم با این سن کم همه چی حسرت شده به دلم

کینه و نفرت جلو چشم هامو گرفته دوست دارم یکاری کنم مثل سگ از زندگیش بندازه بیرون تا طعم روزای بدبختی من و بکشه ...

مگه چی میشه .الان خیلی ها همینجوری ازدواج میکنند .تازه موفقترند .ولی مساله ازدواج با مادرشه .اصلا ام ...

من به این چیزا اعتقادی ندارم متاسفانه و برامم مهم نیس...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگه اگه قبول کنی من همین فردا مادرتو از خونه ام میندازمش بیرون

تو دوراهی خیلی بدی هستم ترخدا کمکم کنین

این بیشرف مادرم تو این سالها این اقا بهش پول میداده که یه کمکی به من بشه عوضی فهمیدم حتی همون ام بمن نمیداده خرج داداش مفت خورش و پدر تریاکیش میکرده

میگه اگه قبول کنی من همین فردا مادرتو از خونه ام میندازمش بیرون تو دوراهی خیلی بدی هستم ترخدا کمکم ک ...

اقا

چجوری میخوای با مردی که با مادرت خوابیده ازدواج کنی!!!!

فیلم ترکیه مگه

هزار دفعه دیگه هم به دنیا بیام ،بازم عاشق تو میشم

چه حال بهم زن خیر وبرکت از مال وعمر وهمه چی رفت بااین تفکراتتون ، این شمول خان چی میخواد ازت چه بی حیاست چی بینتون گذشت که این حرفارو زدید بهم

لطفالایک نکنید،ممنون
اقاچجوری میخوای با مردی که با مادرت خوابیده ازدواج کنی!!!!فیلم ترکیه مگه

واسه دشمن ام نمیخوام بدبختی های من و حتی ۱ روزشو زندگی کنه...

اگه هرکسی جای من بود صددرصد قبول میکرد

چه حال بهم زن خیر وبرکت از مال وعمر وهمه چی رفت بااین تفکراتتون ، این شمول خان چی میخواد ازت چه بی ح ...

بعد چند سال اومد دم در خوابگاهم

گفت میخوام ببرمت یه جایی رفتم دیدم یه خونه تو بالاشهر با تمامی وسایلش برام فراهم کرده گفت اینجا و برای تو خریدم

من از اول ام بخاطر تو اومدم سمت مادرت و مادرت دعا جادوم کرده بود و ...

گفته اگه قبول کنم خونه رو به نامم میزنه

بفرض ک مادرت زن بیخودیه

ولی این اقا ادم فاسدیه

اگر قرار ازینکارا بکنی

اینهمه ادم

چرا اخه این اقا

اینکار خیلی اشتباهه پشیمون میشی

چون بخودت لطمه میزنی

با کسی دیگ ارتباط بگیر اینهمه ادم

در اینکه ناپدریت آدمع درستی نیست شکی نیست ولی خب ببین اگه شوهره مادرته این حتی برای خارجیام قفله بحثه دین نیست دیگه بحثه قباحته یه کار ببخشید اینطور میگم چندشی هست هرچند بهت حق میدم دودل شده باشی منم زندگیم خیلی سخت و همیشه گشنگی کشیدم والدین نداشتم همچین موقعیتی وسوسه انگیره اما از کجا معلوم روراست باشه به مردا و حرفاشون اعتباری نیس