2789
عنوان

نامزدم همش عروس فامیلشونو میزنه تو سرم که کارش فلانه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم 😅 از خود تعریف نکنم ولی همه فامیلاشون میگن عروستون خوشگله حتی جلو خودم جلو مادر شوهرم خواستگا ...

په چرا این کار با خودت کردی چرا رفتی با مردی که فقیره ازت ازدواج کردی

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

عشق

کاش یه پسر پولدار ام عاشق من شه 🤣🤣

ولی هیچوقت مثل شوهر تو بهش نمیکنم 🤍

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

♥️انشالله عزیزم 🙂

اخی عزیزم خیلی خوش قلبی ببخشید از رفتارم ولی خب من راستش زورم گرفت بعد اینهمه لطف و محبتت مقایسه ات کنه همچنین که طلاهاتو فروختی خب برا یه زن سخته این کار

اخی عزیزم خیلی خوش قلبی ببخشید از رفتارم ولی خب من راستش زورم گرفت بعد اینهمه لطف و محبتت مقایسه ات ...

قربونت عزیزم ایرادی نداره خب منو ندیدی و نمیشناسی حق داشتید اینطوری فکر کنی

قاطی میکنه دعوا شدید

وقتی خونه خریدید اندازه طلاهایی که برای خرید خونه داده بودید باید از خونه به نامتون می کردند،به نظرم اینطوری به چشمش می آمد که شما هم برای زندگی اتون کاری کردید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

قاطی میکنه دعوا شدید

هر وقت خواست حرفی از عروس فامیلشون بزنه ،بگو پولی که اون میخواد تو چند سال کار کردن بدست بیاره ،من همون اول بهت دادم ،وگرنه نمیتونستی خونه بخری

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

هر وقت خواست حرفی از عروس فامیلشون بزنه ،بگو پولی که اون میخواد تو چند سال کار کردن بدست بیاره ،من ه ...

دعوا میکنه پیش اومده اینجوری نگفتم عادی گفتم ولی شدید دعوا انداخته