2789

سلام بچه هااا..

دوسه هفته پیش طلامو فروختم دادم یخچال اسنوا پرفکت..

بعدپول رو واریز کردیم قرار شد یخچالو بعد از ظهر برامون بفرستن،آقا هی میگفتیم یخچال رو بده ببریم هی گفت نه دیگه تا بعد از ظهر ،آخرش ما اومدیم خونه شد ساعت ۳وربع بعد ازظهر به شوهرم گفتم برو مغازه طرف حس میکنم ریگی به کفشش بود...

شوهرم رفت رسیده بود به مغازه گفت دنبال کارتن یخچال بودن ...گفتم آقا من پلمپ میخوام وخلاصه گفته ندارم،زنگ زد من ،منم گفتم نه قبول نکن بگو پولمو پس بده🙂💔

خلاصه گفته بود باشه ،ولی من پولو خرج کردم دادم به جای قرض مردم،من هروقت دشت کنم پولو بهت پس میدم...

خلاصه،شوهرم برگشت گفتم بابا این حروم زاده داره گولمون میزنه رفتم در مغازه با زبان خوش حالیش نشد وکردم دعوا وداد وهوار هم شرف خودشو بردم هم خودمو،گفت پول ندارم میخوای یخچالو ببر گفتم تو گولمون زدی ما پلمپ میخواییم💔💔

خیلی گریه کردم و...خلاصه یکیشون آمد پا درمیونی مثلا، گفت حق داری وفلانو...خدا ازشون نگذره من وشوهرم گفتیم انشالله از هزار جا پس بدین...گفت من یخچال پلمپ بهت میدم،گفتم ممنون صبر کردیم تا اومد یخچال رو آورد🙂💔گفتم تو روخدا راستشو بگو این پلمپه نمایشگاهی نیست،گفت بخدا پلمپه وسه تسمه س،منو شوهرم شاد وخندان به حساب اینکه پلمپه،نصاب آمد باز کرد گفت نه پلمپ نیست ونمایشگاهیه..

ضمانت بدنه شامل نمیشه هُریییی دلم ریخت..ولی خب مشکل بدنه نداشت...

باز کرد گفت بیا دلایلشو بگم...

❌❌یک روی کارتن لبه تیز نداره ومشخصه تسمه هاش باز شده

❌❌دو نایلون روی یخچال نیست وقتی نگاه کردم دیدم

دیدم تیکه تیکه نایلون لبه ها گیر کرده😭💔ونایلونشو درآورده بودن💔

❌❌سه جلو یخچال فیبر سفت ومحکمه...برای ما یونولیت نرم بود...

ولی در اخر موتور وبردشو ضمانت کرد و رفت🙂💔دیگه پناه برخدا...

من موندم چطور نقش مثبت بازی کرد وقسم خدا خورد💔🙂واگذارش به خدای احد واحد...

حالا دیدم تو سایت هم حتی نمایندگی ،نمایشگاهی فرستادن...دیگه نمیشه به هیچکس اعتماد کرد💔🙂

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

شکایتش کن

بذار حقتو نخوره

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا ازش نگذره پولش از دماغش درآد

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

عزیزم

واقعا درک میکنم تو این شرایط سخته

حالا انشاالله که یخچال پلمپ باشه و نمایشگاهی نباشه

دیگه گذشت

با دل خوش پرش کن و استفاده کن الهي سالها برات کار کنه❤️

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

انشالله که خوب کار کنه برات خیرشو ببینی

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲