2821
2789
عنوان

ساندویچ ساز🫣🫣🫣🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 19 پست
وای بعد خریدنش تازه یه ساعته اوردمخونه البته حس میکنم پولمحروم شده🫤😬🥲شاید چونبلد نیستم ولی صفحه و ...

ببین یاد بگیری خیلی خوشت میاد سریع و خوشمزه س ساندویچاش

آبمیوه گیری دارم سالهای استفاده نشده ولی این واقعا پرکاربرده

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
ببین یاد بگیری خیلی خوشت میاد سریع و خوشمزه س ساندویچاش آبمیوه گیری دارم سالهای استفاده نشده ولی این ...

واقعا؟؟؟؟چیا درست میکنی یادمبده

الاناینصفحهوافل نداره نمیتونموافل درست کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟؟چیا درست میکنی یادمبده الاناینصفحهوافل نداره نمیتونموافل درست کنم؟

اسنک که مشخصه قارچ خرد کن با کره یه کوچولو تفت بده سوسیس و فلفل دلمه رو ریزه ریز خرد کن و با قارچ و پنیر پیتزا مخلوط کن قارچت خنک شده باشه که پنیرات آب نشه باهاش سوسیس و فلفل دلمه پختن نمیخواد روی نون تست یه کوچولو سس قرمز بزن بعد مواد پر کن رووش و یه نون تست دیگه بذار روی مواد و درشو ببند تا نون تست بشه هر از گاهی درشو باز کن چون خیلی سریعه اگه دیدی نونت برشته شده یعنی آماده س و درش بیار روی ساندیچ سس قرمز و سس خردل بزن و روی سس پودر آویشن بزن و نوش جونت

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
اکثر زندگی ها شده بخور نمیر حسرت خیلی چیزها تو دلمون میمونه

سال ۸۸ که ازدواج کردیم دلار ۹۰۰ تا تک تومانی بود کار میکردیم خوب زندگی میکردیم پس اندازم داشتم بعد الان ...

سال ۸۸ که ازدواج کردیم دلار ۹۰۰ تا تک تومانی بود کار میکردیم خوب زندگی میکردیم پس اندازم داشتم بعد ا ...

بله درسته منم سال ۹۳عقد کردم طلا ۹۱ هزارتومن بود چقدر خوب بود پس انداز داشتیم الان هرچی کارمیکنیم باید بدهی بدیم تموم نمیشه گ هیچ هر ماه اضافه هم میشه