2777
2789
عنوان

حاملگی با قرص اورژانسی

6892 بازدید | 27 پست

سلام دوستان خواهش میکنم تجربه خودتون رو بهم بگید.من شنبه نزدیکی داشتم بدون جلوگیری روز تخمک گذاریم بود و فرداش قرص اورژانسی خوردم.به نظرتون میشه الان باردار باشم؟

خدایا آنی و کمتر از آنی،مرا به حال خودم وا مگذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارساعت بعد از نزديكي يه قرص اورژانسي خوردم و دومي رو ١٢ ساعت بعد و حامله شدم 😐😐

جدا؟میگن تا چهار روز میشه خورد ک😢😢

بله ميشه من قرص اورژانسي خوردم همون ماه هم باردار شدم ب نظر من اثر بخشي قرص ها رو كم كردن

خدا لعنتشون کنه.من دخترم چهار سالشه کوچیک فعلا

اگه این ماه هم نشدی ماه بعدش رو جلوگیری اساسی کن.  کل سیستمت رو به هم میزنه  من خودم زخم ...

ما با کاندوم جلوگیری میکنیم.ایندفعه قرار بود ی کوچولو باشه مثلا ک کشیده شد به نزدیکی و فرصت نشد کاندوم بزاره همسرم

خدا لعنتشون کنه.من دخترم چهار سالشه کوچیک فعلا

عزیزم چهار سال فاصله سنی بهترین زمان واسه بارداری دوم هست

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
جدا؟میگن تا چهار روز میشه خورد ک😢😢

والا منم هنوز نفهميدم يكي ميگه

بايد دوتا همزمان ميخوردي تا سه روز تكرار ميكردي

يكي ميگه نه

ولي هرچي بوده 

خواست خدا بوده 

من دير ب دير هم پريود ميشدم

Nobody perfect