2777
2789
عنوان

حیوون خونگی چی خوبه؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 168 پست
ولی ماهی واقعا خوبه ها مام یه ماهی داشتیم دیگه عضو خانوادمون شده بود‏ خواهرم صبحا قبل مدرسه میرف ...

خخخ

اونموقع باید کلکسیون ماهی داشته باشی دیگه

آکواریوم ماهی قرمز که همه دارن خخخ

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
ماهی ماهی  دوبار تند بگو ماهی ماهی 😂😂

نمیری دختر .یه هو ایتقدر بلند خندیدم فکر کنم همسایمون فهمید

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاش میشد ببریش.ولی خدایی اینارو گفتی خجالت کشیدم.الان میرم به جای عذرخواهی آبشو عوض می ...

الهی عزیزدلمی😍😍😍اره بخدا من سه تا داشتم دادم همسایه یه ماه نبودم خودم اومدم دیدم دوتاشو کشته روزی چهار وعده غذا میداده😐اینا میومدن رو اب واسه بازی این فکر میکرده گشنشونه😂الان بچم تنهاست میخوام یکی دیگه بخرم 

گفتی منم برم ابشو عوض کنم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
Aligeytor بگیرهم خزنده هست برات قیمتشم مهم نیست مناسبه😐😁

میخوای یهو اژدها بگیرم خخخ

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
من خریدم دونه ای ۲۰۰۰تومن از بازارچه خیریه  ولی فک کنم ماهی فروشی ارزون تر باشه

2 هزار تومن؟

یا 200 هزار تومن؟

خیلی خوبه کهههههه  من یا لاک پشت می گیرم یا گربه یا همستر خخخ کدوم خوبه؟

لاک پشت داشتم تو حیاط  نصف بیشترش زیر خاک بود هر از گاهی بیدار میشد یه سلام علیکی میکرد 😂 تو اپارتمان فکر نکنم خوب باشه اخه جای دسشویی بلد نمیشه احساساتم متوجه نمیشه من گربه دوست دارم وقتی بهش محبت کنی اونم بهت توجه کنه وابسته شه.

همسترو نمیدونم خرگوش داشتم کثیف کاریش خیلیی زیاد بود.

لاکپشت 

قیمتش چنده؟

ولی ماهی واقعا خوبه ها مام یه ماهی داشتیم دیگه عضو خانوادمون شده بود‏ خواهرم صبحا قبل مدرسه میرف ...

منم قبل این ماهیم یکی دیگه داشتم مرد انقدر گریه کزدم همسایه اومده بود پایین میگفت کی مرده 

دوهفته گریه میکردم براش 

😭😭😭 الان یکی دیگه دارم صبحا صبح بخیر میگم وقتی خونه ایم میایم تو سالن میشینیم تنها نباشه شبا شب بخیر میگم قوربون صدقش میرم خیلی دوسش دارم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خوبه ها کادرشوهر و خواهر شوهرتم میدی میخوره راحت میشی😐

خخخ حالا فعلا بذار شوهر کنم   

😂😂😂😂😂😂 ۲هزار تومن 

آخی