2777
2789
عنوان

حیوون خونگی چی خوبه؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 168 پست
من قبل بارداری 27 تا گربه بزرگ کردم اینقد عاشقشم اگ حیوون لوسه ننر و بازیگوش دوس داری حتما گربه بخر ...

واااااای بیست و هفت تا. چ باحال من عاشق گربه ام 😍😍😍😍😍

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای بیست و هفت تا. چ باحال من عاشق گربه ام 😍😍😍😍😍

آخه خیلی ناناسه کثافتتتتتت

ینی من میومدم نازشونم کنم اینقد خودشونو لوس میکردن بغلشون میکردم فشارشون میدادم تا چشاشون میزد بیرون وووووی

بعد از دخترام ک قلبمو از جا کندن از عشق

بیشترین موجودی ک دوس دارم گربست !!

آخه خیلی ناناسه کثافتتتتتت ینی من میومدم نازشونم کنم اینقد خودشونو لوس میکردن بغلشون میکردم فشارشون ...

اره واقعا ملوسن  شیطونااا  

همشون باهم داشتی ؟؟؟؟ چکارشون کردی 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
اره واقعا ملوسن  شیطونااا   همشون باهم داشتی ؟؟؟؟ چکارشون کردی

ی گربه نر و ماده داشتم تو طرشت 5-6 سال اونجا زندگی کردم چند بار زایمان کرد

همشون تو حیاط خونمون بودن میرفتن بیرون میومدن

بعد ک از اونجا بلند شدیم همشون بزرگ شده بودن تمام اون منطقه عاشقه گربه هستن کسی اذیتشون نمیکرد

مثلا راه میوفتادم از طرشت شمالی پیاده میرفتم تا طرشت جنوبی گربمون منو تو کوچه میدید کنارم راه میومد و با هم برمیگشتیم خونه !!

من بهشون غذا جگر مرغ میدادم هر روز، میرفتن از همسایه هامونم غذا میگرفتن ...

ی گربه نر و ماده داشتم تو طرشت 5-6 سال اونجا زندگی کردم چند بار زایمان کرد همشون تو حیاط خونمون بود ...

آخی عزیزم چ قشنگ 😘😘😘😘😘😘

توی طرشت همه عاشقه حیوونا هستن

قصابم حتی براشون ی سطل گذاشته بود آشغال گوشت و مرغ میریخت توش اینا میرفتن بر میداشتن میخوردن

همسایمون عاشقه مرغ و خروس بود نمیدونم چند تا داشت اینقد زیاد بودن

توی تخم ها رو نگاه میکرد اگ جوجه ضعیف بود میداد اینا میخوردن عشق میکردن

خلاصه اگ کسی دوس داره ی محله ای بره ک همه عاشقه حیوونن ( حالا هر چی میخواد باشه ) بره طرشت عشق میکنه چون آزار کسی ب حیووناش نمیرسه

کشتیش تو چشاش معلومه داره برا انتقام نقشه می‌کشه 😁😁😁😋😁

😁😁😁😁نه بابا آروم گرفتمش نرمه میره تو بدنش😂

زندگی فارق از معنی     زندگی فقط یعنی ،مثل یه مهره بازی کرده شدن       تنها مثل مرده راه رفتن😞💔