یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله من حدود پنج سال آموزشگاهی خوندم مدرک گرفتم و بعد گذروندن دوره تی تی سی آموزشگاه خودم که زبان رو خوندم اونجا دعوت به همکاری کرد ازم چهار سال دارم تدریس میکنم. برای شروع بهتره ببینین چقدر از زبان میدونین ینی دایره لغت یا گرامر تون در چه حد میتونین برید یه آموزشگاه معتبر تعیین سطح از شما میگیرن از هر سطحی که تشخیص بدن شما دانش دارین از اون به بعدش رو براتون مشخص میکنن برای یادگیری طبق برنامه آموزشی آموزشگاه دیگه پیش میرید و به هدفتون میرسید
هر دوره شآمل رایتینگ و لیستنینگ و لغت بهمراه گرامر و اسپیکینگ داشتیم ینی هر کتابی که بهمون تو هر ترم ...
عزیز حقوقش چطوره؟ چقده؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
تعریفی نداره حقیقتش جلسه ای حساب میشه از پایه شروع کنی جلسه ای 8500 که هر ترم 16 جلسه س هر سال که سابقه ت میزه بالا 1000 تومن به هر جلسه اضافه میشه که اونقدر توفیقی نداره مخصوصا اولش ک باید از پایه تدریس شروع کنی که اونم با تاینی ها ینی بچه های کوچیک و بعدش کودکان میشن در مقابل زحمتی که میکشی حقوقش نا چیز مگر ادامه بدی ترفیع بگیری بیای بالاتر سطح های بالاتر تدریس کنی