2821
2789

شما قصدت مهاجرته نه خونوادت. ۵ میلیارد هم توی ایران پول کمی نیست که صرفا توی پروسه مهاجرت خرج بشه، خانواده احتمالا نیاز بیشتری به این پول دارن. میخوای مهاجرت کنی باید خودت مهارت و راهشو پیدا کنی.

بعد ما توقع ی لباس داشتیم پارمون میکردن

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوزم بچه ایی با تین رفتارت و طرز فکرت

مهاجرت کنی با این قیمت اونم یکی دیگه بده ؟ قرعر پسشون بدی؟! چطوری؟! چه تضمینیه بری اونجا بعد درس کار پیدا کنی بتونی بمونی اقامتت رو تمدید کنی؟! ماهانه هم که بتید خرجی داشته باشی. یک خانواده فنا برن بخاطر ارزوی بچگانه تو ؟ اونا که دارن میکنن برای بچشون اونام که ندارن خود طرف هم پولی داشته گذاشته وسط از پس اندازش هلو بپر تو گلو برای اینجاست اونور اب خبری نیس

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

عزیزم پنج م کم نیست واقعاً مگه پولدارید و این پول خورده براتون

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما قصدت مهاجرته نه خونوادت. ۵ میلیارد هم توی ایران پول کمی نیست که صرفا توی پروسه مهاجرت خرج بشه، خ ...

خانواده اگه داره باید بده حتمااا

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

چند سالته

حب بنده خدا ها واقعا ندارن بدن وا بی درک نباش اگه داشتن و نمیدادن قضیه فرق میکرد.

اگه میخوای مهاجرت کنی خودت کار کن پول پس انداز کن برو . بعد مگه چه کشوری میخوای بری که 5 میلیارد میخوای اول برو به کشور نزدیک مثل ترکیه چند وقت کار کن پول جمع کن بعد برو یه کشور بهتر.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

کدوم کشور ؟چه مقطعی ؟تحصیلی با کمتر از این مبلغ هم میشه مهاجرت کرد شما کارت رو شروع کردی ؟

چه کشوری پیشنهاد میدین و چه رشته ای ؟

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

من بابام پولداره تازه اون موقع هم که من میخواستم مهاجرت کنم دلار اینقدر نبود ولی تصميم گرفتم برم پرستاری بخونم که بتونم کاری مهاجرت کنم رو پول بابام حساب نکنم. اپرستاری هم آوردم البته قسمت نشد مهاجرت کنم. تو هم مثل من کمر همت ببند واسه آرزوت تلاش کن.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی