2789

بچه ها من یه مادرشوهر دارم 75سالشه تو یه حیاطم باهاش خودم 29سالمه از روز اول حسادت و ظلم رو به من تموم کرده شوهرمو کرده مثل شوهرش و کوچکترین کاری تو این چهار سال ازدواج شوهرم نتوانسته برای ما بکنه کوچکترین کارها و مسائل شخصی مارو میشینه به دختراش و همه میگه پنج تا دختر داره اونا هم مثل مادرشون ذات خراب هستن یادمه جهیزیه شوهرم گرفت برای خونه خودمون مادرش آنقدر عز و جز کرد و عذاب وجدان داد به شوهرم برای اونم یخچال و گاز خرید دختراشم مارمولک هستن روز زن زنگ زدم به شوهرم میخوایم تلویزیون برداریم برای مامان یه مقدار ما دادیم کم داریم تو هم بزار بخریم براش و با نقشه پیش میرن بعد عمری من فاصله داشت دندونام گفتم برم کامپوزیت کنم با ترمیم دندونم شد 62تومن 45تومن طلا از مال مجردیم بود فروختم دندونم رو درست کردم بقیه هم گفت شوهرم چک میدم به دندونپزشکی خلاصه اون روز اومدیم دندون درست کردی و داشت سکته میکرد شروع کرد منم دندون مصنوعیم خرابه شده و هی مینالید جلو شوهرم دندون دندون میکرد از اون ور خواهر شوهر شروع کرد تو که کامپوزیت کردی روشن تر میزدی ماله فلانی خوب شده روشن زده این که رنگ دندون خودته زرده و فلان باز هیچی نگفتم دیروز میبینم خواهر شوهر زنگ زده به شوهرم که دندونای مامان رو میخوایم درست کنیم دو تا خواهر ها میخوایم بدیم تو هم پول بده ببرش دکتر یعنی از همه لحاظ گیر کردم از دستشون و خستم کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر رو مخ واقعا

موقع هایی که شوهرت نیست سگ محلشون کن

آنقدر برا همسرت خرج بتراش که نتونه خرج مادرش کنه

شوهرت نیس مواد غذایی رو مصرف کن که زود به زود تموم شه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

یعنی حاضرم تا آخر عمر مجرد بمونم ولی زندگی اینجوری نداشته باشم

مرده شور مادر شوهر و خواهر شوهرت رو ببرن خاک عالم تو سر شوهرت

مقصر هم همش شوهرته که بهشون رو داده

داخل خونه مادر شوهرت زندگی میکنی؟

متاسفانه گیر خانواده ای افتادی ک فک میکنن هرچی شوهرت برات میگیره باید برا اونام تهیه کنه

و البته شوهرت از اونا بدتره ک متوجه نشده زن گرفته و الویت دیگه زن و زندگیشه

متاسفانه هیچ راهی نداره مگر اینکه جدا کنی بری ی جای دیگه ک نبینن چ خرجی میکنی

اگرم راهی نداشتی و نتونستی بری

دیگه دلت برا شوهرت نسوزه وقتی نمیتونه اولویت بندی کنه بزار هی کاررکنه، فقط الویتش باید خرج تو باشه

تا میتونی ب خودت برس و طلا بگیر برا خودت باقیش هم ب کتفت برا مادرش پول مبخواد بره یجور دیکه پول دراره

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

بهترین کار رو میکنی با این شوهر کردنم گند زدم دو تا خونه تو یه حیاطه

از این به بعد جوابشون رو بده

کامپوزیت بدشده

بگو واسه دلم خودم زدم خودم خوشم میاد ازش

وام بگیر

طلا قسطی بگیر وسیع قسطی بگیر

شوهرت هم وقتی میبینه چی خریدی مجبور میشه قسط های رو بده اینجوری پوله خرج خودت میشه

به مادر شوهرت رهن و اجاره هم دادید؟

متاسفانه گیر خانواده ای افتادی ک فک میکنن هرچی شوهرت برات میگیره باید برا اونام تهیه کنهو البته شوهر ...

آخه مسئله اینه برای من هیچ وقت نداره یعنی برای این دندون گفتم تو چک بده من طلا نفروشم شروع کرد غر غر که ندارم طلا خودت داری بفروش و 17تومن میتونم چک بدم ولی برای مادرش چک میده وسیله میاره