سلام من حدود یه ساله با یه اقایی دوست هستم و ایشون خاستگاری من اومده و خانواده ها در جریانن بعد حدود 10 ماه ایشون بدون دلیل خودکشی کرد و بعد از خودکشی که جون سالم بدر برد کاملا با من سرده ولی خودش میگه یکم فکرم مشغوله اینم مطمئنم که پای کس دیگه ای درمیون نیست الان هم که بحثی بینمون پیش اومد گفت دیگه نمیخام ببینمت ولی مطمئنم بعدش برمیگرده به نظرتون ادم مناسبی هس واسع ازدواج اخه خودمم عاشقشم و نمیتونم دست بکشم ازش
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
به اخه اگره قبل و بعدش کاری ندارم همین که خودکشی کرده یعنی مرد زندگی نیست کسی که جونش برام مهم نیست یعنی تو هم براش تیستی والسلام
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم