2821
2789
عنوان

حالم داره از همه چیز بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 56 پست

عزیزم قدم اول همینه که ارتباطتو با خدا درست کنی . همین افکارت که دور از خدا شده باعث میشه که دیگه راه به هیچ جا نبری و اینده ای نداشته باشی . اگر حضور خدا رو توی زندگیت حس کنی و بستر زندگیتو بر اساس معنویت قرار بدی می بینی که ترس و مشکل و سختی هست ولی دلت محکمه چون خدا رو داری . این یه تفکر و سبک زندگیه که نیاز به مداومت داره و جز به جز وارد زندگیمون میشه تا اون بستر ساخته بشه . و این لازمه اش اشتی با دین و معنویت هست هر چقدر این ارتباط رو درست تر قوی کنی اروم تری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!

بسم الله الرحمان الرحیم.

امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.

در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:

"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".

کافی، ج1، ص 528.

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".

بحار الانوار، ج53، ص11.

و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.

"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".

همان، ج25، ص 116.

"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همهی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".

همان، ج51، ص 115.

امام مهدی (عج) در نامه ای به شیخ مفید فرمودند:

"ما هرگز در سرپرستی و رسیدگی به امور شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم، و اگر عنایات و توجهات ما نبود، مصائب و حوادث زندگی، شما را در بر می گرفت و دشمنان، شما را از بین می بردند".

امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويد.

امام امير المؤمنينعليه السلام به رُمَيْله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيالالمكارم، ج 1، ص 163.

امام صادق علیه السّلام فرمود:

به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.

بحار الانوار، ج47، ص 78.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

پیاده روی کنمسافرت برورفیق های پایه پیدا کنموزیک واقعا تاثیر داره من خودم اینجوری بودم الان واقعا خو ...

حتی امکان اینا هم نیست

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

الان جهان کاری دارن میکنن که دو طبقه بیشتر نباشه پولدار و تهیدست سر هممون داره میاد

از این دنیا وظلم بی عدالتیش اینکه حس میکنم خدایی نیست خستم

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

عزیزم هر مشکلی راه حلی داره با فکرو خیال بیشتر هیچ مشگلی به نتیحه دلخواه نمیرسه

دست خودم نیست بخدا اگه دست خودم بود از خدام بود حال خوبی داشته باشم

منم دارم متلاشی میشم ولی حقیقت اینه دیگه حتی امیدم به خدارو همان دست دادم

با خدا صحبت کن وضو بگیر و باهاش توی یه جای خلوت و تاریک بشین از ته دلت حرف بزن 🫠

ناخن کاشت داریم عیب نداره وضو نگیر ولی دلی با خدای مهربونمون صحبت کن.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

عزیزم قدم اول همینه که ارتباطتو با خدا درست کنی . همین افکارت که دور از خدا شده باعث میشه که دیگه را ...

خیلی دعا میکنم ولی وقتی میبینم مشکلاتم وحال بدم تمومی نداره نا امید میشم

من از اول زندگیم بدبختم تا الان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز