2789

با من ولی با اونا خوبه همیشه میگم اونام اذیت خودشونو داشتن تازه یکی جاریام خیلی بی احترامی میکنه به مادر شوهرم ولی شاید پشت سر حرفشم بزنه اما رودرو خیلی خوبه باهاش

من باهاش زندگی میکنم

اما با من خوب نیست شاید با من اصلا حرف نمیزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گاهی صمیمیت مادر شوهر با عروس از روی اجباره .واس کنترل کردن عروس .مادر من اینطوری بود .اخلاق عروسسش خیلی بد بود هنیشه بهش محبت میکرد با داداشم زندکی کنه.اما جاری این زن که زن بسیار خوبی بود و ول فانیل نسبت بهش مثبت صحبت میکردن تا این حد از محبتهای مادرم برخوردار نبود .نه اینکه بهش بی احترامی میکرد .نه .دوسشم داشت .مثل دخترش .اما اون عروسش که مشکل داشت با داداشم رو بیشتر زبون میگرفت .محبت میکرد .زندگی پیچیدکیهای خودش رو داره ساده فکر نکنیم

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

آره اما آدم ناخوداگاه ناراحت میشه

من خواهر شوهرام به ظاهر باهام خوبن و بد گویی اون یکی جاریم رو می کنم اما بهش که میرسن خیلی دست و پنجه می شکونن براش ،میدونی این آدم متعادل نیست و فاصله ازشون فقط باعث آرامش خودت میشه ،من خیلی وقته اهمیت نمیدم

مامان یه آقا پسر گوگولی

تجربه خودمو میگم با جاریای منم بهتر بود چند تا دلیل دلشت یه دلیلش این بود که اون پسراشو بیشتر دوست داشت ولی دلیل دیگش این بود نمیخواست من زن پسرش شم یکی از بستگانش مدنظرش بود بعدا فهمیدم . یه دلیل دیگه هم این بود اون عروسش باهاش جوری که دوست دلشت رفتار میکرد ولی من جوری که فکر میکردم درسته . بهرصورت همه اینا باعث شد منو دوست نداشته باشه . بپذیر که قرار نیست همه ادمو دوست داشته باشن یا مهربون باشن بله آدم ناراحت میشه ولی،دنیا همینه کلا جای رنجه