2821
2789
عنوان

پست جالب 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پسری که زشت نهبهتره بگیم پسر بیکار بله اینجاست الان امثال شما دارن میرن سرکار!

بقیه رو نمیدونم ، اما اگه در مورد خود بنده میفرمایید ، بله من سر کار میرم ، کار خودم رو دارم ، و زندگی روزانه م هدفمند خدا رو شکر .

منظورش اینه ک قیافه ندارن هیچکی پانمیده بهشون میان اینجا دنبال رل

یکی تاپیک همسریابی زده بود بعد به خود من درخواست داده بود هول بدترکیب اسمشم گذاشته بود استاد دانشگاه

درک نمیکنم

کجای سایت نوشته ورود آقایون ممنوع که انقدر گارد میگیرن

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته.

منظورش اینه ک قیافه ندارن هیچکی پانمیده بهشون میان اینجا دنبال رل

باز استدلال درستی نیست ، اولا این سایت هم خانم ها میان هم پسرا ، من خودم چند مدته که اینجا عضو هستم اما چند ساله با این سایت آشنا بودم و از مطالب ش استفاده هم کردم ، این هیچ ربطی به ظاهر اون آدم که نداره .

در مورد دنبال رل بودن هم ، اولا مفهوم زشتی و زیبایی تا حد قابل توجهی میتونه نسبی باشه ، این از این ، دوما ، پسرا تا یه جایی زشت یا زیبا هستن ، از یه جایی به بعد میشن بیکار یا شاغل ، پولدار یا بی پول ،متعهد یا بی وفا ، و...و تا جایی که میدونم برای بخش قابل توجهی از خانم ها ، جنبه های شخصیتی و همچنین موفقیت های مالی و موقعیت اجتماعی یه پسر از ظاهرش براشون مهم تره .