2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آرزوم اینه ک این ماه پریود شم

بخدا نذر کردم🕯😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آرزوم اینه ک این ماه پریود شمبخدا نذر کردم🕯😂

ووووووووای 😂

ولی من ی روز قبلش میشینم گریه میکنم از بس حالم بد میشه همون روز

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق ب ...

خدا صبر بده بهت واقعا💔💔💔💔

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋

از ایران رفتن

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

وای😂😂😂

لطفا برام دعا کن

خیر ببینیی🕯😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○