2821
2789
نزدیک چهاره

من امروز تا ۵ غروب خاب بودم😂

تو چند بیدار شدی مگ

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه هایی ک تا نزدیک صبح نمیخوابین پس کی بیدار میشین؟ 🥲😂روتین زندگیتون بهم نمیخوره؟ من حس میکنم افسرده شدم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

من بدبخت فردا۹شیفتمقهوه از غروب بع بعد نخور کافیین بیخوابی میاره و بعدش هم کیفیت خوابو کم میکنه

من ساعت 11 اینا یه لیوان خوردم خوابم کلا رفت

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

الهی عزیزم:((منم این شبو گذروندم، خوب میشی

مرسی دورت بگردم

میدونی واقعا حالم اصلا خوب نیست اصلا هر آدمی وارد زندگیم میشه ترکم میکنه من توی این یه ماه اخیر یه بدبختی های کشیدم:)

وای ب خدا دلم سویس بندری خواست😭

ای خدا لعنتم کنه 🥲😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه هایی ک تا نزدیک صبح نمیخوابین پس کی بیدار میشین؟ 🥲😂روتین زندگیتون بهم نمیخوره؟ من حس میکنم افس ...

من یکم میخوابم تو شب ساغت 7 8 بیدارم

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

خیلی عادت کردم

ای خدا 🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه هایی ک تا نزدیک صبح نمیخوابین پس کی بیدار میشین؟ 🥲😂روتین زندگیتون بهم نمیخوره؟ من حس میکنم افس ...

من اینجوریم مثلا

تا ۱۰،۱۱ صب بیدارم

بد میخابم تا ۶ غروب

منک افسردم سیسی درش شکی نیس

🐫🧜🏿♀️😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○