راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به فکرتان افسار بزنید.قبل از اینکه فکرتان به شما افسار بزند.نینی سایت فقط اونجاش که همه عزیزم و فدات شم نثار هم میکنن ولی پاش بیفته از پشت گوشی گیس همو ول نمیکنن
تو رو خدا برام دعا کن انشالله این هفته یا نهایتا هفته ی بعدیش دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پولشو خدا برام برسونه و هزینه هام خیلی کم باشه و انشالله مشکل تنفسیم و جویدن و بلع غذا با جراحی فک برطرف شه و دماغم هم خیلی خوشگل و کوچیک شه😭
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴۰۰ میلیون پول بده برم جراحی فک کنم و طلا بخرم همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 ..
انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین امروز گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امروز خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین امروز پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭😭🙏.
تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)
تو رو قرآن دعا کن به حق اماما من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 🥹