2821
2789
عنوان

عروسی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 41 پست
تجربه ثابت کرده ی زن بخواد بره خیلی راحت میت نه شوهرش راصی کنهبنطرم شرکت نکردن برادر تو عروسی برادرش ...

من دخالتی هیچوقت توی روابط شوهرم نکردم

و اونم همینطور

و الان هم اگر مجبورش کنم بریم دوباره فردا داداشش به حرکت دیگه سرش میزنه شوهرم منو مقصر میدونه که من میخواستم ازش دوری کنم تو نزاشتی و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخالتی هیچوقت توی روابط شوهرم نکردم و اونم همینطور و الان هم اگر مجبورش کنم بریم دوباره فردا دادا ...

اینایی که گفتی هیچکدوم دلیل منطقی برای نرفتن نیست

بازم خودتون میدونید

من بودم میرفتم

یک مادر دهه ۷۰

منم به شوهرم گفتم میگه نهدلیل اولش اینکه داداشش سر شوهرم کلاه گذاشتدلیل دومش اینکه کارت دعوت برای شو ...

خوب پس شوهرت بهتر میدونه خودش خانوادشو میشناسه icon

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وا چقدر عجیبی اسباب کشی تاریخ جا به جا کنیدبرای خواهر برادرا گه کارت دعوت نمیبرن برادرشوهرای من خودش ...

عزیزم من باید زمستون جابه جا بشم ولی صاحب خونه گذاشته پشت سرم که باید خونه رو تخلیه کنید

منم نمیتونم توی یک هفته هم درگیر جمع کردن خونه باشم هم درگیر قر و فر های عروسی

بله صحبتتون درسته برای نامزدی برادر شوهر دیدم تمام تدارکات با من و شوهرم بود

ولی این برادر شوهرم چندین ساله که با خانواده اش قطع رابطه کرده و الان بعد از چند سال پیداش شده حتی عروسی ما هم نیومد

اینایی که گفتی هیچکدوم دلیل منطقی برای نرفتن نیست بازم خودتون میدونیدمن بودم میرفتم

من لباسام هم آماده هست

شوهرم باید بیاد که نمیاد

و اینکه برادرشوهرمم عروسی ما نیومد

منم به شوهرم گفتم میگه نه دلیل اولش اینکه داداشش سر شوهرم کلاه گذاشت دلیل دومش اینکه کارت برای شوهرم ...

منطقیه منم بودم نمیرفتم

زیاد اسرار نکن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
اصلا هیچ اصراری نمیکنم خودش میدونه و داداششبگه بریم میگم بریم بگه مریم میگم نریم

بهترين کار رو میکنید

چون خیلی نامردیه کلاه گذاشتن سره برادر

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
سعی کن شوهرتو راضی کنی برید عروسی داداشش

بابا سرش کلاه گذاشته 😬 داداش آدم سرش کلاه بزاره دیگه نوبره والا

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️