2789
عنوان

ترک گناه خشم در چهل روز 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، عیدتون مبارک

ممنون بابت تگ

ولی من نصف کلمات رو نمیدونم ینی چی اصن🥲😂

کاش ساده تر توضیح میدادییید

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

سلام ، عیدتون مبارکممنون بابت تگولی من نصف کلمات رو نمیدونم ینی چی اصن🥲😂کاش ساده تر توضیح میدادییی ...

ی سری توضیحات کلی در رابطه با خشم هست عزیزم

مهم مراحل هفت گانه هست که باید همیشه بخونید و انجام بدین ،هر جا متوجه نشدین بگین تا توضیح بدم..

مطالب برنامه از فردا گذاشته میشه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

ی سری توضیحات کلی در رابطه با خشم هست عزیزممهم مراحل هفت گانه هست که باید همیشه بخونید و انجام بدین ...

ممنونم 🥲

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

سلام گلم عید شما هم مبارک ❤️🌹

بابت تگ ممنون😘

عزیزم وقتی یکی پشت سر آدم حرف میزنع تهمت میزنع و میگن نگید بهش من چیکار کنم اعصابم واقعان قاطیه 😑

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🍃ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ(نحل،۱۲۶)اگر کسی با بدی یا حرف تند برخورد ...

سلام عزیزم . عید تو هم مبارک

ممنون بابت اینکه من صدا زدی

از امروز یادداشت میکنم .. مطالب چله رو ..

خدا خیرت بده .

همینی که هست

سلام دوست عزیز

ممنونم بابت تگ کردن

یه مدتی بزرگترین مشکل زندگیم عصبانیت و خشم شده بود البته خداروشکر الان خیلی بهترم ولی خوشحال میشم که با تکنیک هایی برای مهار خشم آشنا بشم.

چه سخته همش بخاید تگ کنید

امیدوارم جا نمونم

عیدتون مبارک

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌