2789
فکر نکنمتاپیکهاش رو بخونزن اول یا خودشه و یا خواهرش🥲

دختره خودشه

تاپیکاش همه استغاره میخاد دوتا جمله عربی بگه همه چی تموم شه بره

بعد میگه دختره خیلی «زیبا»بود 😂جینداها فقط از نظر خودشون زیبان بقیه به چشم 🐷میبیننشون

داستان آشنایی رو داره عاشقانه تعریف میکنه درصورتی که اگه زن اول یا خواهرش بود میگفت من چه بدونم این دوتا حرومی کجا باهم اشناشدن نه اینکه با جزئیات و آب و تاب تعریف کنه

دقیقا خواستم بگم با این جزئیات دقیقی که استارتر تعریف کرد معلوم شده اون زن دومه خودشه

دقیقا

تاپیکاش همه استغاره میخاد دوتا جمله عربی بگه همه چی تموم شه بره ،نمیدونه چوب عربی فرو میکنن تو آستینش😂

بعد میگه دختره خیلی «زیبا»بود 😂جینداها فقط از نظر خودشون زیبان بقیه به چشم 🐷میبیننشون

داستان آشنایی رو داره عاشقانه تعریف میکنه درصورتی که اگه زن اول یا خواهرش بود میگفت من چه بدونم این دوتا حرومی کجا باهم اشناشدن نه اینکه با جزئیات و آب و تاب تعریف کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دومی که قطعا خراب بوده که ٨ سال اوار شده سر زندگی اون مرتیکه . انشااله به درد بی درمون و عذاب بی پایان دچار بشه . ببین چجوری این هرزگیش از ٧ جاش بزنه بیرون

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
دقیقا تاپیکاش همه استغاره میخاد دوتا جمله عربی بگه همه چی تموم شه بره ،نمیدونه چوب عربی فرو میکنن تو ...

خودش زن اول هست؛ چون توی تاپیکهای دیگهش گفته ۲ تا بچه دارم، متاسفانه بعد از طلاق، ذهنش مشغول شده و دچار وسواس فکری شده. حتی خودشو مقایسه میکنه با اون موجود زشت بیاخلاق.

اون زن دوم هم آشنا بوده که انقدر از جزییات رابطه شون مطلع هست.

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
من جای زن اولی نیستم ولی بارها و بارها بهش فک کردم شوهرم اگر این کارو کنه من عکس العملم چیه اخرش گفت ...

اخه مهریه نمیدن

بچه ها هم براشون مهم نیستن اگه بودن نمیرفت پی زن بازی که

بدون بچه راحترم هست زن دومی پس میندازه یکی

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

راستش بعلهچون بلدن چکار کنن جای همه رو هم برای میگیرن حرفه ایین نه نقش مادرن نه خدمت کاری به. معنای ...

خب خیلی بیجا کردن و گه خوردن که این زنانگی و دلبری رو میبرن برای مرد متاهل

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

شاهد عینی...بر اساس واقعیت

ببین یه چی میگم بنویسش یادداشتش کن کپی کن هر کاری میدونی بکن فقط اینو بدون ک بدون شک بدون شک همینه ک میگم و لاغیررررررر

کارما خدا بهشت جهنم آخرت قیامت من نمیدونم اسمش چیه فقط میدونم حتما و حتما و حتما یه روزی از چشم دوتاشون درمیاد شک نکن

فقط ایراد کار اینجاست که ممکنه یک روز یک هفته یک سال ۱۰ سال

۲۰ سال ۵۰ سال دیگه این اتفاق بیفته وهمین باعث میشه ۹۹ درصد آدما شک کنن به تقاص پس دادن

شاید تقاصی که پس میده رو خواهرت باشه و ببینه و شاید ....

ولی اتفاق خواهد افتاد چه بخواهی چه نخواهی

مثل خورشید ک هرروز از شرق طلوع و از غرب غروب میکنه چه بخواهی چه نخواهی

تماااااااااااااام./.

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

۹۹ درصد زندگیهای این تیپی موقت هست

صبور باشید و نگاه کنید ....

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

راستش بعلهچون بلدن چکار کنن جای همه رو هم برای میگیرن حرفه ایین نه نقش مادرن نه خدمت کاری به. معنای ...

تو زنی؟زن واقعیه که دل میسوزونه برای زندگیش.دیگه بستگی به طرف داره چقدر پدر مادر دار باشه.زندگی مشترک که همش بوس و بغل نیست....خودم از بس دویدم آقا رو جمع کردم یپا مرد شدم.....