2789

بدون اینکه کاری کنم، حرفی بزنم، همه انگار ازم بدشون میاد، نمیدونم چمه، از لحاظ نظافت و اراستگی و این چیزا، خیلی عالیم، هر صبح دوش میگیرم و مرتب میرم دانشگاه

ولی نمیدونم چرا با من اینجوری میکنن

کسی منو نمیبینه، با دو سه نفر مثلا دوست شدم، ولی خیلی ادمای بی معرفتین، خیلی از همشون متنفر شدم

چیکار کنم، دیگه نمیتونم تنهاییو تحمل کنم

وقتی کسی ذوقی واسه من نداره توی دانشگاه، حالم بد میشه، حس حقارت میکنم ، دلم میخواد بقیه با منم حرف بزنن دوسم داشته باشن و..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا تو دانشگاه با کسی دوست نشدم خوشمنمیاد

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

دلیلش همینه که با کسی کار نداری

بی حاشیه باش اگه واقعا نیتت درس خوندنه

و اینکه خوش بحالت حضوری میرید💔

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من تو مدرسه اینجوری بدبخت بودم

ظاهر و استایلت خوبه؟ خیلیا میگن مهم نیست ولی واقعا مهمه

من اون موقع خیلی زیادی لاغر بودم ی عینک میزدم هیچکس محلم نمیکرد بعدش یکم چاق شدم و بجای عینک لنز طبی گذاشتم دوست پیدا کردم

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🤌🧘♀️🎀💅🍓🪐

الهی بگردم

دقیقا عین خودمی

منم همینم عزیزم

منم سه تا رفیق داشتم بی معرفی کردن منم اونارو میبینم حالم بهم میخوره ازشون ب قول خودت متنفرم ازشون

بقیه هام اصلا باهام خوب نیستن لصلا حرفم نمیزنن

اوایل خیلی سعی کردم با همه ارتباط برقرار کنم میرفنم تو جنعشون بعترین ورژنمو نشون میدادم سعی میکردم بخندونمشون تما موفق نشدم

اکیپایی رو میدیدم ک رو صندلین میگن میخندن خیلی حسرت میخوردم البته الانم میخورمااا ولی چ کنیم زندگیه دیگه

میدونم تو دلت چی میگذره رو درست تمرکز کن فقط چون میدونم شخصیت عالی داری گلم🫂🌱

الهیییدیر میفهمی که هیچکی جز خودت دوست نداره

آخه منو به طرز عجیبی هیشکی دوس نداره

منو اصن نمیبینن، شده حتی من سلام بدم ولی طرف حتی سرشو نیاره بالا جوابمو بده

بخدا ترم دوممه، همشم که انلاین بوده، پس چرا با من اینجوری میکنن، به خدا من از با معرفت ترینام، از همشون متنفر شدم

ولی چجوری با اونایی ک میخوام دوست بشم الان؟ اخه دیره

باسلام وقتی با این ذهنیت تو جمع وارد میشید کسی از شما سیگنال خوب نمیگیره .سعی کنید در محیط زنانه لبخند زیاد بزنید .انرژی مثبت ساطع کنید .خودتون رو نگیرید تو جمع.شاید بگید من اینطوری نیستم اما گاهی انسان خودش نمیفهمه اما واقعا هست . با افراد مهربان باشید .

برای جذب کردن افراد به اونها هدیه کوچک بدید .حتی شده یه خودکار ۵۰ هزار تومنی .افراد جذب شما میشن یا یه دفتر یاد داشت کوچک .اگر به افراد اطراف عشق بورزید شکنکنید دورتون پر میشه .اگر کمی بوی عرق بدید اما خوش مشرب و انرژیک باشید بیشتر پسندیده میشید .نظافت شخصی لزوما باعث لایک خوردن تو جمع نمیشه فقط افراد رو دوست داشته باشید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

چون خودن این حس رو داری فکرمیکنی بقیه اینطورن

دوست رو ک کلا اصلا پیشنهاد نمیدم بهت

خودت خودتو دوست داشته باش و بقیه چیزا مهم نباشه

دانشگاه ب اون بزرگی همه با تو بدن؟ مگر میشناسنت یا ارتباطی داشتن بیخیال دختر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
از آدمایی که خودشون خودشون رو دوست ندارن چه انتظاری داریاگر خودت خودت رو دوست داشتی اصلا چنین حرفایی ...

رفتار بقیه خب باعث شده دیگه خودم به خودم شک کنم، اعتماد به نفسمو خورد کردن، حس حقارت میکنم، مگه چیم کمتره ازونا🙁 باهام بدرفتاری شده، خیلی متنفرم از اونایی که امروز دلمو شکستن، امیدوارم سرشون بیاد