2777
2789
عنوان

هشدار در مورد پرداخت قبض موبایل

838 بازدید | 18 پست

سلام، جدیدا اس ام اس به اسم همراه اول برای مشترک دایی سیم کارت های دایمی میاید که میزان پرداخت قبض در آن نوشتن ولی شماره قبض،شماره موبایل شما نیست، دقت کنید، حتما ش ق باید 7 رقمش مال موبایل شما باشد در غیر اینصورت، قلابی میباشد، و عده ای کلاهبردار باجعل عنوان همراه اول،قصد اخاذی از شما رو دارند،لطفا این قبض ها را پرداخت نکنید.

خیلی راحت از طریق اپ پرداخت کنید . ش مبایلتون رو میزنید مبلغش میاد براتون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشترک محترم همراه اول

در راستای افزایش امنیت و ارتقاء کیفی خدمات ،  همراه اول  نسبت به حذف شماره موبایل مشترکین از شناسه قبض اقدام نموده و در آینده نزدیک مشترک با شناسه قبض جدید قادر به پرداخت چندین قبض در یک تراکنش خواهد بود.

همچنین شما می توانید به روشهای ذیل نسبت به صحت مبلغ کارکرد خود آگاهی یابید:

ستاره 10 ستاره 111 مربع

ارسال  g برای صورتحساب پایان دوره به سرشماره 990009

ارسال  m برای صورتحساب میان دوره به سرشماره 990009

و یا با شماره گیری 9990 و یا مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت .

این الان برای من اومد👆👆👆

از طریق ۹۹۹۰ پرداخت کنید  زنگ بزنید

همیش ازطریق ۹۹۹۰پرداخت میکردم این دفه ی کد دادزدم طبق اون پرداخت کردم*۱۰*۱۱۱#

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪