2821
2789
اینو گفتن به شدت هم معتقد بود ولی من فعلا اقدام ندارم با همسرم قهرم داروهاشو نمیخوره

شوهر منم اونجوری اصلا براش مهم نیس دکتر گفته اسپرمت ضعیفه سیگار نباید اصلا بکشی بازم میکشه دارو هاشو من باید بزارم دهنش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهشا اگه یه دختر داری و میخوای پسردار بشی حتما برو IVF، چون رژیم الکیه، رژیم میگیری شاید نشه، اوقاتت تلخ میشه اون بچه هم همه چیز را میفهمه.

اگر هم بچه اولت هیت و خیلی دلت پسر میخواد بازم برو تعیین جنسیت با IVF.

با رژیم وقت خودتو هدر نده.

گفت حتما باید شب تخمک گذاریت حدودا ۱۳ و ۱۴ پشت سر هم رابطه داشته باشی و ۳ ساعت قبلشم جوش شیرین استفاده کنی حتی موافق ای یو ای نبود گفت ازمایشگاه ها دقیق نیستن رژیم حدود ۹۰ درصد جوابه

خواهشا اگه یه دختر داری و میخوای پسردار بشی حتما برو IVF، چون رژیم الکیه، رژیم میگیری شاید نشه، اوقا ...

ای وی اف هم هزینش شنیدم بالاس هم اینکه شنیدم بچه ضعیف میشه☹️

فقط همین؟! خودت چی؟!

ویتامین C داد یکم تنبلی تخمدان دارم برای اون دارو داد با کم کاری تیروئیدم

برای تعیین جنسیت نرفته بودم همین جوری چکاب رفته بودیم قبل بارداری

خواهشا اگه یه دختر داری و میخوای پسردار بشی حتما برو IVF، چون رژیم الکیه، رژیم میگیری شاید نشه، اوقا ...

من راجب ای وی اف خیلی تحقیق کردم ولی اصلا ارزششو نداره بدن در معرض سرطان قرار می گیره و معمولا بچه های ضعیفی هم بدنیا میادن کوتاه تر و لاغر تر از نرمال

گفت حتما باید شب تخمک گذاریت حدودا ۱۳ و ۱۴ پشت سر هم رابطه داشته باشی و ۳ ساعت قبلشم جوش شیرین استفا ...

من نمیدونم چرا به ای وی اف اصلا حس خوبی ندارم دقیق هم نمیدونم چجوری ولی شنیدم هزینش بالاس بچه ضعیف میشه

ویتامین C داد یکم تنبلی تخمدان دارم برای اون دارو داد با کم کاری تیروئیدم برای تعیین جنسیت نرفته بود ...

خب چرا از دکترت مشورت نگرفتی؟! خیلی روی عسل طبیعی تاکید داشت من هرچقدر گشتم گیر نیاوردم دیگه براش قرصشو نوشت

عاره من دکترم گفت اگر برات خیلی مهمه برو انجام بده چون مشکلی هم نداری سریع جواب میگیری ولی خودم رژیم رو انتخاب کردم

من یه نفر را میشناسم رفت، بقیه اش را فریز کردند. یه دونه اورد بعد چند سال دوباره رفت یکی دیگشو.

عوضش صد در صده.

یا روش آی یو آی، ولی رژیم هرگز، اونایی هم که با رژیم به جنسیت دلخواهشون رسیدند بدون رژیم هم میرسیدند