2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

های😘مرسی فدات خوبیتو چطوری

هلووو

فدای تووعزیزمخوبممم😍😍

اونجا ندیدمت شلوغ بود🫠

کجا بری بموون نرووو

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

غلط کردی بری مگ شهر هرته باید بمونی

بیخیال 😂

من آدم موندن نیستم هر چی فعک میکنم😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

من برم زنموی بابام داره میاد خونمون دوباره میام❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

هلووو فدای تووعزیزمخوبممم😍😍اونجا ندیدمت شلوغ بود🫠کجا بری بموون نرووو

ی چهار ماهی هست میومدم

حس غریبی بهم دست میده از بودن در اینجا😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕