2821
2789
اذیت نیست قشنگم فقط تنها خواهشم این هستبرای دو عزیزم دعای خیر کن خوب بشن دلم آروم بگیره البته اگر بر ...

خیلی ممنونم عزیزم قران میخونم واسشون انشاالله خوب میشن بله موی بور خواهر شوهرم است ولی چشم تیله ای از طرف خودم زیاد است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلال فروش عزیزم منم برات دعا میکنم انشالله که دلت آروم بگیره و عزیزانت در آرامش باشم. انشالله به مراد دلت برسی

فقط عزیزم من یه رفتار هایی از آقا حسین دیدم که شک کردم که دوسم داره یا نه؟

و مهدی هم که شما گفتید باهاش وارد رابطه میشم،آیا مهدی دوسم داره و این رابطه به ازدواج ختم میشه؟

حس ششمی نیستم و تک نی.ت با چای میگیرمفقط سوال اولو جواب میدم.ازدواج دارید ولی زمان دقیقش نیامده

سلام عزیزم من باردارم!؟

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

خیلی ممنونم عزیزم قران میخونم واسشون انشاالله خوب میشن بله موی بور خواهر شوهرم است ولی چشم تیله ای ا ...

خیلی خیلی خیلی ممنونم از دریای لطف و محبت بیکرانتون

قشنگم❤️🙏

از خانم موی بور خیلی احتیاط کنید هر چیزی

راجب مسائل شخصی بین خودت و شوهرت جلوش

صحبت نکنید.

حس میکنم خودشه سبب این جدایی شده.

با مهدی وارد یه رابطه کوتاه مدت هدفه دار کاریمیشوید.حس ششمی نیستم با چای تک انداختم

برام تک میندازی لطفا ؟ میرم اینراهی که تو ذهنمه؟

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

بلال فروش عزیزم منم برات دعا میکنم انشالله که دلت آروم بگیره و عزیزانت در آرامش باشم. انشالله به مرا ...

سپاس فراوان از دریای لطف بیکرانتون ❤️🙏

حسین نسبت به شما کراش زده😌😁☺️

با آقای م نمیبینم ازدواج داشته باشید

خیلی خیلی خیلی ممنونم از دریای لطف و محبت بیکرانتون قشنگم❤️🙏از خانم موی بور خیلی احتیاط کنید هر چیز ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله همیشه خوش باشی آره خودمم مطمعنم کار خواهرشه همش پرش میکنه چون شوهرم منو خیلی دوست داشت طاقت دوری مو نداشت