2821
2789
عنوان

خیلی جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست
واااا ...خیلی ام تو سایت نیستمااااا 😂😂 23م

جدی😂😂بخدا من وقتی اکانتت میدیدم حس میکردم ۳۲ ببالایی😁 الکی نگو خیلی فعالیاا

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

جدی😂😂بخدا من وقتی اکانتت میدیدم حس میکردم ۳۲ ببالایی😁 الکی نگو خیلی فعالیاا

عاقا دیگه داره بهم برمیخوره😂😂 ... نه واقعا خیلی نیستم این دوروز حالا منو زیاد دیدی

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عاقا دیگه داره بهم برمیخوره😂😂 ... نه واقعا خیلی نیستم این دوروز حالا منو زیاد دیدی

وای خدااا ببخشید حواسم نبود دخترا رو سنشون حساسن😂😂

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

نتیجه از کسی خوشت نیاد تا وقتی که به ثبات برسی

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم.

مگه تو این تورم میشه ب ثبات رسید؟...

خیر نمیشه هرچقدر بدویی همه چیز ازت فرار میکنه چیزی به اسم بعدا بخرم وجود نداره

بنابرین سینگل بمون

البته ثبات منطورم اینه کار کنی یه پول پله ای دراری

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم.